Kb mennyire vérzik a szűzhártya átszakadása?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 20:46
1/21 anonim válasza:
5-6 liter vér... ezt rakjátok el és majd ebből klónoznak újra... XD
Viccen kívül meg elég változó... Valakinek nem is vérzik valakinek pedig pár csöpp jön csak belőle...
2/21 anonim válasza:
mi bnőmmel nem vettük észre hogy vérzett volna... de előtte mindenképp melegítsd be majd a csajt:D:D
3/21 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat :)
am én vagyok a csaj :D
2010. febr. 19. 21:06
4/21 anonim válasza:
Teljesen változó ^^ Mi én nagyon minimális mennyiségű vért vettem csak észre. ^^16/f
5/21 anonim válasza:
emberfüggő:D én nem is véreztem..:D
6/21 anonim válasza:
jah... oks:D akk barátod mindenképp melegitsen be előtte tégedXD(második voltam)
7/21 anonim válasza:
Ajánlatos előtte valahonnan beszerezni pár csomag infúzióba való vért.
Amúgy attól függ, mi szakítja át, ha a 4-es villamos, akkor eléggé, de csak pár pillanatig.
8/21 anonim válasza:
Szerintem ha a párod nem sieti el és kellőképp figyelmes, szinte meg sem érezhető, sőt élmény is (mert közben nyilván nem a kis fájdalomra figyelsz:). Pár csepp vér ált.,van úgy hogy észre sem lehet venni.
9/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett... -.-
10/21 anonim válasza:
nekem se vézzett egyáltalán(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!