Le merjek feküdni vagy ne?
Figyelt kérdés
a barátom már rég leakar velem feküdni én mondom neki h váárjon még egy picit... és nemmerek vele lefeküdni, mert félek h amikor meztelen lennék... nemteccenék neki... :/ . fiuk,lányok segítsetek2010. máj. 22. 18:25
11/23 anonim válasza:
amíg ilyen miatt félsz, hogy nem tetszenél neki, addig nem vagy felkészülve még rá, ha tényleg itt az ideje, nem fogsz ilyenek miatt aggódni, a barátod úgyis szépnek fog látni, ha szeret.
12/23 anonim válasza:
Amíg megfogalmazódik benned ez a kérdés, semmiképpen se! Majd ha teljesen biztos leszel benne, hogy akarod, akkor. :)
13/23 anonim válasza:
szia
velem is ez volt még nagyon az elején:D
de aztán ugye jött a petting és lekerütl a polo meltrato gatya stb:D
minden szép sorjában:D
és elöször fura volt ugy h uristen nincs rajtam polo
és pár hétmulva már azon kaptamagam hogy semi ruha nincs rajtam és egyeltalán nem zavar:D ugy h elöször 'vedközd' le a gátlásaid:D
ja és ne ugy képzeld el hogy leveszed a polod meg stb:D
(az majd késöbb ha egyik percröl a másikra egymásnak estek és nem birtok várni mig a másik leveszi a ruhátok(; )
majd ö szépen leveszi:D
15/23 A kérdező kommentje:
15 mert?
2010. máj. 24. 14:19
16/23 anonim válasza:
nem muszáj várni vele. csak önbizalom hiányod van. nekem is az van sajnos. De a petting megoldhatja.
17/23 anonim válasza:
figyelj amikor pettingeltek akkor próbálkozzon barátod:D akkor fel vagy izgulva--->jobban kívánod:D
18/23 anonim válasza:
Édesjóistenem×.× mér kell egyből a szex? gondolkodj már.. ha még le se mersz vetközni elötte.Uramisten
19/23 anonim válasza:
Énis így voltam,hogy jaj nem fogok tecceni neki. De ugy gondoltam elöbb vagy utobb lát mesztelenül az mindegy:D:D:D és mégis teccek neki így:)
20/23 anonim válasza:
Ameddig a kérdés felmerül benned, hogy vajon megtedd- e ráadásul itt kérdezed meg, addig semmiképp se tedd. De nem értem, hogyhogy nem látott még meztelenül? Pettingelni egyáltalán nem szoktatok? :O ÉN egy év után feküdtem le a barátommal 17,5 évesen, de addigra már rég ismertük egymás minden egyes porcikáját, és semmi ilysmi nem merült fel bennem, hogy vajon tetszeni fogok- e neki meztelenül... Előbb ismerjétek ki egymás testét, és ha már tudjátok, mi okoz örömöt a másiknak, és biztos vagy benne, hogy le akarsz vele feküdni, akkor tedd meg. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!