Le merjek feküdni vagy ne?
Figyelt kérdés
a barátom már rég leakar velem feküdni én mondom neki h váárjon még egy picit... és nemmerek vele lefeküdni, mert félek h amikor meztelen lennék... nemteccenék neki... :/ . fiuk,lányok segítsetek2010. máj. 22. 18:25
1/23 anonim válasza:
Hát ha ennyire félsz, akkor még várjatok. Célszerű lenne előtte pettingelni, kiismerni egymás testét. Pettingen itt azt értem, hogy próbáljátok meg félig meztelenül. De ha leakar veled feküdni gondolom szeret, és akkor nem a tested milyensége a legfontosabb.
4/23 anonim válasza:
LAssan, lépésről lépésre ismerjétek meg egymás testét. Egyből nem jó hirtelen teljesen meztelenre vetkőzni hiszen ez még fura lehet nektek, sosem láttatok olyat, így. A másik tippem: én is nagyon gátlásos voltam, úgy odlottam meg hogy sötétben, takaró alatt aztán szépen lassan egyre kevesebb takaró kellett :)
5/23 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos benne akkor még inkább várj.
6/23 anonim válasza:
Én is féltem, igaz mi sem feküdtünk le még, mind a ketten szűzek vagyunk és ő is félt először azt hiszem. De azt mondta, hogy szép vagyok és neki így tetszem ahogyvagyok. Szerintem nem kell félned, de csak akkor vetkőzz, ha bízol benne, és ha igazán szeret nem fog kritizálni meg nem a hibáidat fogja kiszúrni. Hidd el.:)
16/L
7/23 anonim válasza:
Jaj, én is így voltam a barátommal, aztán elöször csak a gatyát vettük le, másnap már a felsőt is, utána melltartó és bugyi, picit szoktattam magam, de ő megmondta, hogy ő úgy szeret ahogy vagyok, és nem érdekli, h pici a mellem pl.:) Fogadd el előbb magad és utána őis elfog fogadni! amúgy elöször csak pettingeljetek...:)
8/23 anonim válasza:
Figyelj, ha csak ez tart vissza... Mi nem tetszik magadon ennyire? Vagy próbálj meg rajta változtatni, vagy fogadd el, de úgy ne menj bele, hogy egész idő alatt görcsölsz azon, hogy "vajon tetszem neki?".
Amúgy hidd el, a szextől csak nagyon extra dolgokkal tudod elvenni egy srác kedvét, ha eddig, ruhában bejöttél neki. :)
20F
9/23 A kérdező kommentje:
köszi a komikat :D... 30%-al csökkent a félelmen.
2010. máj. 22. 19:32
10/23 anonim válasza:
Szerintem várj! Ha elhamarkodod azt megbánhatod, ha később történik meg azt nem lehet megbánni!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!