Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ha valaki felajálana...

Lányok, ha valaki felajálana nektek egy éjszakáért 5 millió forintot akk elfogadnátok az ajálatát? Persze kulturált körülmények között, luxusszáloda meg ilyenek!

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 19:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Kizárt dolog. Most csak gondoljunk bele abba, hogy magadban ezt hogy rakod rendben, hogy milyen úton kaptál annyi pénz. Igaz, kecsegtető és elgondolkodtató lenne számomra is, de okosan gondolkodnék, és NEM-el válaszolnék. Ki hogy látja ezt, nem vagyunk egyformák. ( Huh még szerencse:) )
2010. máj. 21. 23:53
 32/43 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne barátom és ha nem lenne iszonyat ronda a pasi akkor talán igen........!

21/L

2010. máj. 22. 00:00
 33/43 anonim ***** válasza:
5millió vagy 5ezer... Ugyanúgy kurv@... Csak az árfekvés más.
2010. máj. 22. 01:56
 34/43 anonim ***** válasza:
eszem szerint azonnal, de van kedvesem és... így NEM.
2010. máj. 22. 07:29
 35/43 anonim ***** válasza:
44%
mint mondottam minden nő egy 5 filléres ribanc csak nyíltan nem vállalják be meg álszenteskednek teszik itt az erkölcsös dumát közbe meg a falu qrvái... persze hogy minden nő bevállalná még én is pasi létemre :D:D
2010. máj. 22. 09:54
 36/43 Szesze ***** válasza:

Sok lány a diszkóba egy vodka narancsért elmegy dugni valakivel. Az 1000Ft mondjuk.

Úgy, hogy igen ha nem büdös és olyan bű ronda mind a sátán és ez titokba maradna elmennék vele. Megalapoznám annyi pénzből a jövőmet...Persze ha van barátom és szerelmes vagyok akkor ez nem biztos...

18L

SZE

2010. máj. 22. 11:14
 37/43 Tőkésréce ***** válasza:

hát ti hülyék vagytok, akik nem szexelnének ennyi pénzért a mai világban :D én simán a barátnőmet is támogatnám az ügy érdekében ;)

[Tőkésréce]

2010. máj. 22. 14:57
 38/43 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kérdés mivel mindenki Igennel válaszolna, aki Nemmel válaszolt az hazudik. Ha a csajomnak felajánlana egy gazdag f@szi ennyi pénzt akkor még én is támogatnám. Hisz egy éjszakát ki lehet bírni, aztán go HAWAII.

Inkább azt kéne megkérdezni, hogy melyik srác du*na 5 milláért egy pasival:)

2010. máj. 22. 18:33
 39/43 anonim ***** válasza:
Ezt kikérem magamnak!Az 10 millió volt!Elnézést, de egy vérbeli Banánok közt fan, nem tűrheti ezt a szégyenteljes tévedést.
2010. máj. 24. 13:22
 40/43 anonim ***** válasza:
Igen! Nem álszenteskedek, elfogadnám! És, aki azt írja, hogy nem, az szerintem hazudik. 20/N.
2012. jún. 28. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!