Lányok, ha valaki felajálana nektek egy éjszakáért 5 millió forintot akk elfogadnátok az ajálatát? Persze kulturált körülmények között, luxusszáloda meg ilyenek!
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Ha lenne erkölcsöd, akkor meg se fontolnád.
persze, nem, nem, nem..............
én nagyon 'erkölcsös' vagyok!! de anyagi csődben!! simán bevállalnám, még kettőt is! csak 2 éjszaka lenne, aztán megváltozna az életem!!!!!!!!
aki nem vállalja be, annak nem kell 5 milla, mert nincs semmi anyagi gondja, vagy pedig megvan nélküle! akinek vannak céljai, álmai, vagy csak megélhetési problémái szerintem egytől egyig mindenkit rá lehetne venni egy éjszakára!
"Ha lenne erkölcsöd, akkor meg se fontolnád."
Nem akartam szenteskedni és azt írni, hogy nem. mert elvileg azt szokták mondani, olyan helyzetről ne nyilatkozzak, amit nem éltem még át (mondom ezt bölcs meglátással, pedig mindig ezt teszem, azaz látatlanban megmondom a véleményem...). Így most mondhattam volna azt, hogy teljesen biztos, hogy nem, mert én nem így működöm. Egy csókot nem váltanék valakivel, ha nem szeretem, nemhogy lefeküdni vele.
Szóval, ahhoz, hogy 100%-ban kijelenthessem, hogy nem, kellene az, hogy valaki letesztelje, hogy igenis nemet mondtam egy 5millás ajánlatra. Van ez a "soha ne mondd, hogy soha" elv, amivel én igazából nagyon nem értek egyet, de a többség igen.
Ennek tekintetében fogalmaztam így. Ha meg is tenném, utána úgysem tudnék tükörbe nézni. De hát nem fenyeget a veszély, mert ismerem magamat. Kegyetlen sok időbe telik, mire megbízom annyira egy férfiban, hogy közel engedjem magamhoz, még úgy is, ha szeretem (és nem korábbi csalódás miatt vagyok ilyen, hanem egyszerűen ilyen voltam egész eddigi életem során). Akkor nyilván nem tudnék ilyen ajánlatra igent mondani.
De most erre lehet mondani, hogy süket duma. Ezért mondom, hogy nem 100%. Ha már kerültem volna olyan helyzetve, hogy kellett volna a pénz, de mégis nemet mondtam, akkor nyugodtan kijelenthetném, hogy nem. Nem igaz?
iylen zituba kerültél?Megvehető vagy?Elég szégyen....de kérdés...te élveznéd azt az estét?Vagy mihamarabb túlesnél rajta?Hmmm?Elég undi lehet a pasi ha fizet egy estéért.Vállald be...s megtudod...de kérlek írj hogy miylen volt....izgin hangzik:)))))
hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!