Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ha valaki felajálana...

Lányok, ha valaki felajálana nektek egy éjszakáért 5 millió forintot akk elfogadnátok az ajálatát? Persze kulturált körülmények között, luxusszáloda meg ilyenek!

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 19:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
20 éves vagyok, és igen, bevállalnám! És igazat adok egyik kommentelőnek, aki azt írta, hogy aki nemmel válaszol, vagy gazdag és nincsen gondja, vagy álszent. 5 millió nem kis pénz, sok mindent megoldana, sok tervem és álmom valósulna meg. Egy éjszakát megérne.Bőven!
2010. máj. 21. 20:45
 22/43 anonim ***** válasza:

Egyértelmű.

20/L

2010. máj. 21. 20:46
 23/43 anonim ***** válasza:
Nem, és még meg is kínálnám egy konyhakéssel....
2010. máj. 21. 21:19
 24/43 anonim válasza:

20/L

nem. nem azért mert olyan k**** erkölcsös lennék (ha tűrhető a pasi akkor nem lenne különösebb problémám a dologgal) DE: gondoljatok bele, egyszer megteszitek, megkapjátok a pénz, túlteszitek magatokat a dolgon. aztán jön egy újabb ajánlat és a könnyen jött pénzre gondolva könnyebben belemennétek mégegyszer (és nehogy azt írja bárki is hogy "csak egy lakalomról lenne szó, többször biztos nem csinálnám") szóval én nemet mondanék már a legelső alkalomra is, hogy ezáltal még a lehetőségét se teremtsem meg annak, hogy prosti legyek...

2010. máj. 21. 21:27
 25/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó... Gondolod hogy egy szakadt kur-ának valaki adna 5 milliót?????????? Ha adna akk egy olyan lánynak adna akit nem b.sztak meg már ő elötte vagy 30-an.... Gondolkodjatok már egy kicsit!!!!!
2010. máj. 21. 21:38
 26/43 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok, és ha fordított helyzet lenne (:D) akkor persze :D
2010. máj. 21. 21:45
 27/43 anonim válasza:

1éjszaka 5 milla jó körülmények persze.

és mit kellene csinálni?:D

2010. máj. 21. 21:48
 28/43 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy kivel. ha jól néz ki, van benne valami vonzó, mondjuk akár egy buliban összeismerkedve is lenne nálam esélye; és nekem épp nincs senkim, akkor szerintem igen. 18l
2010. máj. 21. 22:02
 29/43 anonim ***** válasza:
még jó hogy a csajoknál a "nem" - "igen"-t jelent :D
2010. máj. 21. 22:42
 30/43 anonim válasza:

kedves kérdező! ki beszél itt szakadt kur.vákról? 5 millából már lehet úgy kinézni, hogy bármelyik pasi könyörögne, hogy beléd márthassa a farkát... amúgy prostitúció alatt itt nem az "egy éjszaka-10 pasi-fejenként egy tizes" szituációt értettem, hanem amikor tehetős úriemberek akár 5 milliókat is kifizetnek egy fiatal, csinos, ápolt lánynak. a luxusprostitúció is ugyanúgy kur-válkodás...

21:27es voltam, remélem mostmár érted a hozzászólásomat...

2010. máj. 21. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!