Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kéne tennem? Már szinte...

Mit kéne tennem? Már szinte útálom azokat akik boldogak körülöttem!

Figyelt kérdés

Az egészben a lényeg az hogy kb 18 éves voltam mikor véget ért az első komoly kapcsolatom (2,5 év). Akkor egy hatalmasat estem pofára és már azóta magamban sem bízok meg, de a nőkben sem igazán bízok. Csak a hibát látom meg mindenkiben. Olyan hidegnek érzem magam mint egy jégcsap. Néha még én is megijedek magamtól. Nem szorongok a lányok közelében vagy ilyesmi. Egyszerűen valahol legbelül nagyon hiányzik már az a bizonyos lány akiért bármire képes lennék, de úgy érzem hogy ha tovább falazom magam befelé akkor mikor itt lesz a nagy lehetőség nem veszem majd észre. Nem tudom mit tegyek. Nagyon magányosnak érzem magam... most úgy érzem hogy barmi jobb ennél...

U.I. : Bocsi a kisregényért..

2010. máj. 21. 03:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mintha én írtam volna ki a kérdést..

Nekem is volt egy ilyen időszakom. Nagyon nehéz volt, pláne, hogy a környezetemben mindenki pont akkor találta meg az "igazit". Nah mondanom se kell, totál kiakadtam. Annyival volt bonyolultabb a helyzet, hogy akkor apukám halála miatt a depresszió legmélyebb bugyraiban jártam. Szóval teljesen össze voltam törve, élni se volt kedvem. És ekkor olyan dolog történt amire nem számítottam. Egy olyan barátság kezdett kialakulni egy lánnyal, hogy magam is meglepődtem. Teljesen őszintén tudunk beszélgetni, és nincs olyan hogy tabu.:) Nagyon meglepett. És azóta le se bírjuk magunkat vakarni a másikról:D. Szerencsére ezt a barátja is elfogadta, és azóta sokat járunk el hármasban bulizni, vagy csak dumálni. Nekem ő nagy segítség volt, azóta sokkal jobban vagyok, és nem csak azon jár az eszem, hogy milyen szar az élet, hanem a szépet keresem a dolgokban. Neked is javaslom, hogy próbáld meg meglátni a szépet az életben, bár tudom hogy ez nagyon nehéz ilyenkor. Menj el azzal az IGAZI barátoddal valamerre. Üljetek le dumálni, vagy vegyetek egy üveg bort, és igyátok meg valahol, és beszélgessetek ezekről a dolgokról. Olyanokat lát egy kívülálló, aki még ismer is téged, hogy azt nem is gondolnád. Bocsi a regény miatt, remélem tudtam segíteni. Ha szeretnél vmit kérdezni, vagy bármi, akkor nyugodtan írj e-mailt:)

2010. máj. 21. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:

14:48!

"Neked is javaslom, hogy próbáld meg meglátni a szépet az életben, bár tudom hogy ez nagyon nehéz ilyenkor."

Szerintem nem nehéz, csak hozzáállás/elhatározás kérdése. Akarásé és nem akarásé. Kétségtelen, az első lépés a legnagyobb, mert ki kell lépni abból a poshadt állapotból, amiben van. Szerintem...

FS

2010. máj. 21. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik férfi hiúságnak.Azért mert egyszert vissza utasítottak, eldobtak még nem dől össze a világ.Igenis meg kell mutatnod hogy erős vagy, nem omlasz össze.Csajozz annyit amennyit csak tudsz ez segít "helyre állni".Élvezd az életet és ne siránkozz...
2010. máj. 21. 22:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat...igazatok van..mindenkinek igaza van :)...erre halgatva mar be is csajoztam :P...kovessetek a peldam :D
2010. máj. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!