Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kéne tennem? Már szinte...

Mit kéne tennem? Már szinte útálom azokat akik boldogak körülöttem!

Figyelt kérdés

Az egészben a lényeg az hogy kb 18 éves voltam mikor véget ért az első komoly kapcsolatom (2,5 év). Akkor egy hatalmasat estem pofára és már azóta magamban sem bízok meg, de a nőkben sem igazán bízok. Csak a hibát látom meg mindenkiben. Olyan hidegnek érzem magam mint egy jégcsap. Néha még én is megijedek magamtól. Nem szorongok a lányok közelében vagy ilyesmi. Egyszerűen valahol legbelül nagyon hiányzik már az a bizonyos lány akiért bármire képes lennék, de úgy érzem hogy ha tovább falazom magam befelé akkor mikor itt lesz a nagy lehetőség nem veszem majd észre. Nem tudom mit tegyek. Nagyon magányosnak érzem magam... most úgy érzem hogy barmi jobb ennél...

U.I. : Bocsi a kisregényért..

2010. máj. 21. 03:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
valahogy énis így vagyok ezzel hogy nehezen tudok bízni akárkiben is, elég sz4r, de nekem annyiba más hogy nagyon bunkó lettem mindenkivel sajnos, nagyon szerettem a lányt és eléggé sz4r volt, és megváltoztatott, sz*rd le:D kurv4 az összes, jó ha találsz egy normális csajt a sok f4szverő tinip1csa közt:D
2010. máj. 21. 03:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedj fiúkkal, csajokban már úgysem fogsz többé bízni, számodra már csak ez az út maradt!
2010. máj. 21. 04:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam, egy pasival másfél éve. Én is gyülöltem mindenkit, és rosszul voltam más boldogságától. Azóta új kapcsolatom van, de nem tudom az előzőt elfelejteni. Minden nap 1000-szer arra gondolok, hogy mit csinál, mit eszik, hova megy, stb. Tudom, hogy mondani könnyű, de próbálj boldog lenni! Csak magaddal teszel rosszat, ha bezárkozol, és nem élsz. 29/L
2010. máj. 21. 06:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azt nem tudom mit tehetnél, de azt elmondhatom, hogy én is hasonlóan érzek, de én azért, mert eddig nem volt barátom, és annyira szeretnék már...És eddig csak rossz taasztalataim vannak velük kapcsolatban, és lassan kezdem elveszteni azt a hitemet, hogy nem lesz olyan pasi az életemben, aki egy endes lányra vágyna, és igaz szerelemre. És képes lenne ezt kimutatni, mert én nagyon szeretném. De mostanra kezdek én is úgy lenni, hogy nagyon rossz érzés fog el, mikor látok párokat, h ölelkeznek, meg ilyenek...ilyenkor arra gondolok, hogy miért? És nekem miért nem lehet, mikor annyira tudnék szeretni valakit....de sajnos ez van, nem tudom mit lehetne tenni.

De neked is csak azt tudnám tanácsolni, hogy ne add fel, és ha majd lesz egy rendes lány az életeben, akkor szerintem nem kell aggódnod, mert őt fogod szeretni. De ehhez az kell, hogy ilyen lányt találj.

Szóval kitartás, és sok sikert! :)

Én sem tehetek mást. 18L

2010. máj. 21. 08:06
 5/14 anonim válasza:
Drogozz,igyál!
2010. máj. 21. 08:16
 6/14 anonim válasza:
Én is hasonloan vagyok ezzel, volt egy 1,5 éves kapcsolatom és oriásit csalodtam abban a lányban, azota valahogy teljesen elhatárolodtam a lányoktol meg ettől a járás dologtol.. szeretnék én is egy kapcsolatot de vhogy félek belekezdeni mert ugy vagyok vele h ez is vagy megcsal, vagy keres valaki mást.. az meg nem hiányzik h együtt legyek vkivel 2 évet aztán meg lecserél vki másra mert neki ez most a heppje, akkor már inkább maradok egyedül! És sok csaj kérdezi tőlem h miért nem adok másnak is esélyt és legalább probálnám meg, megprobáltam én már többször is de mindegyik ugy állt a kapcsolathoz h most jo vagyok de ha lesz jobb akkor átpártol hozzá.. szerintem egy lánynak ilyen helyzetből könnyebb kivergődni, legalábbis én ugy vettem észre h hamarabb talpra állnak egy szakitás után és belemenekülnek egy másik kapcsolatba! F25
2010. máj. 21. 08:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát cimborák, komolyan sajnállak titeket, hogy ennyire kiégtetek egy lotyó miatt, de tökéletesen megértem, mert nem szívesen feccöl az ember 2 évet a nagy semmiért feleslegesen, de a legtöbb ilyennek ez lesz a vége hogy bejelenti a frankót, hogy már nincs szeri többet pajtás, unom a banánod, másvalakivel nagyobbat tudok villantani a ringyó barátnők előtt, vagy jobban a tenyerén hordoz az új pofa és ez jobban tetszik, stb.

Itt nem is az a kérdés hogy vajon mi lesz az indok hanem hogy mennyi idő után. A legtutibb ha az egész dolgot téttelennek fogjátok fel, mert egy vizsgának vagy más nagy horderejű dolognak úgy a legegyszerűbb nekimenni ha könnyedén veszed.

Aztán idővel majd megtalálod az értéket a másikban miután magadhoz kötötted. Itt nem is az a lényeg hogy az elborult agyú lila ködben nekimenj a másiknak, hanem a megszerzéssel járó öröm, és a vadászás közbeni vágy.

Nem fog a természetben se kihaláshoz vezetni ha kikosarazzák a hímet, vadászik tovább, mert legalább abban lehet szórakoztatót találni. Ha leesik valami a végén az plusz jutalom.

Tehát szemléletmódváltás f@szikáim, mert ennek kiégés lesz a vége.

Ha meg elégtételt akarsz venni a nőkön akkor meg viselkedj úgy mint egy igazi fírfi, törj össze és taposs bele annyi kis pisis szívébe amennyibe csak tudsz, aztán csak nézd meg hogy lassan magától fognak ott sorakozni előtted hogy hadd legyenek ők a következő áldozat. Mert a pics@k ilyen logikátlan ösztönlények, és alkalmatlanok a komolyabb dologra.

Csak nézd meg miért nincs egyetlen valamirevaló női politikus se, aki meg van az csak egy bábu. Mert korlátoltak, befolyásolhatóak.

2010. máj. 21. 09:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Figyuzz ide!

Én 8 évig együtt voltam egy lánnyal, összeházasodtunk meg minden. Egyszer csak beállít, hogy vége, nem tudja tovább folytatni. Paff! világvége, összeomlás, sírás-rívás, hogy most mi lessz. Talpraállás, csajozás, bulizás. Egy nő, hopp mégegy, na megint a múlt heti megint egy. Egyre jobban érzem magam. És véletlenül összeakadtam az újabb igazival. Kb ennyi szerintem.

2010. máj. 21. 11:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Körbefalazod magad, aztán panaszkodsz, hogy nem tudod, mit tegyél. Remek...

Üzenem az összes hasonló puhap*csű lúzernek, hogy efféle mentalitással a büdös életbe nem fog megváltozni az életetek. Döntsétek el! Lemondtok az egészről azt hagyjától a p*csába, vagy összekapjátok magatok és nem sajnáltatjátok magatokat. Ember! (Kérdező!) Tudod, mit tegyél? Ne építs falat magad köré! Amíg nem jártok egyenes háttal, felemelt fejjel, amíg nem lesztek határozottak, addig csak a siránkozás lesz, meg az önsajnálat. Csak rajtatok múlik! Hiába mond bárki bármit, amíg a falat építgetitek magatok körül.

Jah, és mielőtt azt mondaná valaki, hogy könnyen pofázom, mert nem tudom, milyen szar... de, tudom! 24 éves vagyok, szűz, és nekem is megvolt ez az időszakom. Ki tudja, hány lehetőséget szalasztottam el azalatt az idő alatt. Aztán elegem lett ebből a szánalmas, önsajnáltató életvitelből. Nem könnyű, de akarat nélkül sz*rt sem értek. Nem fog megváltozni egy nap alatt semmi, de mindig csak egy lépést kell megtenni. Most még nekem is oda kell figyelnem például olyan dologra, hogy milyen a tartásom. Hozzászoktam az évek alatt, hogy görnyedten járok (mint egy vérbeli töketlen, félénk ember), mert engem is gyötört, hogy mennyire szeretnék már egy barátnőt, akit szerethetek, és aki viszont szeret. De ugyan áruljátok már el! Megláttok egy "összeesett", magába zuhant embert. Túl pozitív kép nem alakul ki bennetek róla, gondolom. Egyébként nemrég történt nálam is ez a változás. De már most érzem a hatását. Csak attól, hogy "felegyenesedve" járok, és attól, hogy az arcomon nem "savanyúság" látszik, hanem vidámság, jókedv, életerő. Valószínűleg nem holnap fogok összejönni valakivel, talán nem is holnap, de eljön az ideje (persze nem évtizedekre gondolok én sem).

Na, befejezem a litániát. Aki egy keveset is felfog belőle, annak jó (remélhetőleg), a többiekkel nem tudok mit kezdeni (és persze nem is akarok, mindenkinek magának kell eldöntenie, mit akar)

Szép napot!

FS

24/F

2010. máj. 21. 13:59
 10/14 anonim ***** válasza:

8:49!

Őszintén, te mit vársz ettől a "szeretnék kapcsolatot, de f*sok belekezdeni" hozzáállástól? Szerinted érdekel ez bárkit is? Önsajnáltatásnak k*rva jó, csak tök felesleges. A jó Isten se fog rajtad segíteni, ha csak a kifogásokat gyártod. A félelemre van egy jó mondás! Nem ezekkel a szavakkal olvastam, csak a stílusomhoz ez illik a legjobban: "Félni annyi, mint elb*szni azt, ami van, azzal, ami nincs." Saját magad előtt vágod el a lehetőségeket ezzel a "félek" dumával. Én is féltem, sőt félek ma is. A "randi" szó hallatán fel áll a szőr a hátamon. És mi lett az eredménye? Két éve gallyra ment egy kapcsolatom, ami baromi jól alakult. Három hónapig minden felhőtlen volt, míg el nem jutottunk oda, hogy találkozzunk (mert hogy egy fórumon ismerkedtünk meg, és bizonyos okok miatt addig csak msn-en kommunikáltunk). Sose felejtem el azt a napot, csodálatos volt. Csak jöttem az ökörségeimmel, a töketlenségemmel, a félénkséggel, a "jajj, most mit tegyek" mentalitással és 3 HÉT alatt elcsesztem, mert a határozottság egy csöppnyi szikráját sem voltam képes mutatni. Akkor most mi van? Mondogassam én is, jajj, de félek próbálkozni? Ettől biztos megoldódnak a problémáim. Ettől biztos lesz barátnőm. Nem! Elgondolkodok azon, hogy mit basztam el, mit kell máshogy, azt megyek tovább. Mert az élet nem áll meg. És aki ezt a közhelyes, de igaz kijelentést nem képes felfogni, az saját magát veti a darálóba.

FS

2010. máj. 21. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!