Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szexelésnél nem gáz...

Az első szexelésnél nem gáz ha alig bírja a fiú?

Figyelt kérdés

Nemrég megtörtént az első szex a bnőmmel,nekem most volt az első neki nem...csók,simogatás után levetkőztettük egymást majd nyaltam őt hogy elég nedves legyen azt mikor ez megvolt akkor betoltam a farkam a puncijába utána elkezdtem őt "döfködni" meg ő is mozgott azt alig 1 perc után már éreztem is hogy jön a "vég":$

Ekkor megálltunk kicsit pihenni utána folytattuk azt mikor újrakezdtük kicsivel utána már tele is élveztem a bnőm punciját:$

(Mielőtt valaki mondaná hogy védekeszés nuku akkor szólok hogy szed gyógyszert a bnőm)

A lényeg hogy szerencsére megértő volt a bnőm és nem zavarta sztem hogy alig bírtam az első menetet de ez másnál is így van az elsőnél hogy alig bírják a kiképzést?

2010. máj. 18. 18:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
szerintem se gáz, elsőnél általában minden sráccal így van.
2010. máj. 21. 01:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk mondjuk nem így volt, barátom vagy egy óráig bírta. De semmi baj nem lett volna akkor se, ha két perc alatt megy el. :)

Teljesen normális.

2010. jún. 28. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!