Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szexelésnél nem gáz...

Az első szexelésnél nem gáz ha alig bírja a fiú?

Figyelt kérdés

Nemrég megtörtént az első szex a bnőmmel,nekem most volt az első neki nem...csók,simogatás után levetkőztettük egymást majd nyaltam őt hogy elég nedves legyen azt mikor ez megvolt akkor betoltam a farkam a puncijába utána elkezdtem őt "döfködni" meg ő is mozgott azt alig 1 perc után már éreztem is hogy jön a "vég":$

Ekkor megálltunk kicsit pihenni utána folytattuk azt mikor újrakezdtük kicsivel utána már tele is élveztem a bnőm punciját:$

(Mielőtt valaki mondaná hogy védekeszés nuku akkor szólok hogy szed gyógyszert a bnőm)

A lényeg hogy szerencsére megértő volt a bnőm és nem zavarta sztem hogy alig bírtam az első menetet de ez másnál is így van az elsőnél hogy alig bírják a kiképzést?

2010. máj. 18. 18:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
80%
egyáltalán nem, ez természetes.
2010. máj. 18. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
hát nálam is így volt
2010. máj. 18. 18:45
 3/12 anonim válasza:
11%
ha szed is tabit, az nem azt jelenti hogy nem lesz terhes te fasz!
2010. máj. 18. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Majd belejössz. ;)
2010. máj. 18. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. máj. 18. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
jól megy, he! életed elsö sexe és már telenyomatod anyaggal?! más meg örül(ne), ha életében legalább egyszer, kotonnal sexelhetne.
2010. máj. 18. 19:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszoló:Szerezz egy barátnőt azt kész ne sopánkodj haver:D
2010. máj. 18. 21:37
 8/12 anonim válasza:
73%

Am...szerintem "gyakorolj"...

Ha tudod hogy sex lesz,előtte verd ki többször...

Én ugytudom a pasik minnél többször verik ki 1 nap annál hosszabb ideig élveznek el...

Szal...hajrá aranyom....

2010. máj. 18. 22:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)Bár megbeszéltük bnőmmel hogy a következő szexelésnél lessz rendesen petting,orál kölcsönösen hogy kicsivel jobban bírjam utána az aktust.
2010. máj. 18. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
a harmadik válaszolónak: persze hogy lehet terhes a csaj akkor is, ha szed gyógyszert, semmi se véd 100%-osan, a gumi se, és a többi fogamzásgátló se. de ha így állsz hozzá, akkor szedjen a csajod gyógyszert húzz a fa*dra gumit, tegyen be egy pesszáriumot és vedd ki mielőtt elmész, az a tuti.
2010. máj. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!