A lányok körülbelül hány százaléka vérzik odalenn, mikor megtörténik?
Figyelt kérdés
Írhattok kort és nemet is.2010. máj. 17. 18:36
12/26 anonim válasza:
nekem az első nem fájt és nem vérzett, pedig semmilyen behatás nem érte előtte :)
13/26 anonim válasza:
81,155 °% tapasztalataim alapján:) : D
14/26 anonim válasza:
OMFG mekkora hülyeségeket írnak néhányan..:D
1. NEM MINDENKINEK fáj az első
2. NEM feltétlen az első szexnél szakad át a szűzhártya...
72es (h) xD
15/26 anonim válasza:
Nekem fájt az első, de vérezni nem véreztem. :-)
16/26 anonim válasza:
nekem nem fájt vagyis hát. olyan kellemetlen volt az első 2 perc... aztán kutvajóó... és nem vérzett...
17/26 anonim válasza:
Attól függ hogy stresszel e a lány és eléggé kitágul-e neki!
És mivel majdnem mindenki stresszel, ezért én is 80%-ra tippelek!
18/26 anonim válasza:
én nem stresszeltem, vágytam is rá, elég érett is voltam, mégis fájt és vérzett elég rendesen is, szóval nem ilyenektől függ, inkább attól, milyen a szűzhártya, előtte mennyire sérült már stb.
19/26 anonim válasza:
Függ attól, hogy a lány mennyire van felizgulva, mennyire tág, a pasi mennyire durván teszi be, mekkora van neki. De sztem a lányok többsége vérzik ilyenkor. Én is véreztem. 20/L
20/26 anonim válasza:
Nem véreztem, de nagyon fájt és még most hónapokkal később is fáj, amikor a barátom beteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!