Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi időt várjak körülbelül?

Mennyi időt várjak körülbelül?

Figyelt kérdés
Tudom, ahogy érzem,ugy fogok lefeküdni a barátommal, csak hogy körülbelül mennyi idő,hogy azért ne várakoztassam olyan sokáig, de ha szeret, megvárja. Én 17 éves lány vagyok és még szűz,barátom 21 éves,tapasztalt már.
2011. jún. 17. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
nagyon nagyon max fél év.de inkább olyan 3-4 hónap...
2011. jún. 17. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor a srácoknál nem lesz túl sok idő az egy hónap,mert én kb ennyi időre gondoltam,hogy jobban megismerhessem addig,mert csak egy hete vagyunk együtt.
2011. jún. 17. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Semmi akadálya nincs, hogy a barátod és te élvezzétek az együttlétet, de mindenekelőtt esküt kell tennetek Isten színe előtt, hiszen csak így érvényes az Urunkkal és a lelketekkel kötött egyezség. Ennek felrugása beláthatatlan következményeket okozhat, mivel Isten útjai kiszámíthatatlanok.
2011. jún. 17. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
3 hónap 12 nap 15 óra 24 perc 30 másodperc.
2011. jún. 17. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kb fél-1 év, annyi kell, hogy az ember alaposan megismerje a másikat, de ha neked mindegy kivel fekszel le, akkor annyi idő után csinálod, ahogy érzed.
2011. jún. 17. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
igen,de nem kérheti a pasiját aki már volt növel és tudja hogy jo a szex,hogy várjon rá éveket.am meg amikor eljön az ideje,akkor kell.
2011. jún. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!