A barátom megakar újazni, de én nem szeretném. Féllek, hogy elhagy. Ha anyunak szólok bizti nem találkoz6om vele többet. Mit tegyek? Szeretm de nem akarom elveszteni.12L
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 13:36
31/39 anonim válasza:
Szerintem ne szólj anyukádnak, mert akkor csak az jönne le hogy nem vagy elég ÖNÁLLÓ a döntéseid meghozatalában! Ha a barátod ezt szeretné te pedig nem akkor bátran mond a szemébe! Hisz szereted és ő is téged, akkor pedig nincs rejtegetni valód! Ha ezért elhagy az csak az ő baja, mert azt jelenti nem szeret és nem tisztel eléggé!
33/39 anonim válasza:
Ha tényleg szeret a barátod akkor megérti , hogy te még nem vagy kész az ilyesmire. Itt most csak az a bökkenő , hogy te nem akarod elveszíteni , viszont ha megmondod neki , hogy te ezt nem szeretnéd a reakciójából ugyis kiderül , hogy szeret-e. Ha azért elhagy mert nem akarod , hogy megujjazzon akkor ő nem szeret téged és nincs is értelme együtt maradnotok. 12 évesen még nem kell ilyennel foglalkozni! :)
34/39 anonim válasza:
Veszettül hülyék vagytok :D Istenem. Így látatlanban honnan a francból veszitek, h csak szexre kell neki? Pff!
Beszéld meg a barátoddal, h te még nem szeretnéd. Ha megérti megérti, szeret. Ha nem érti meg akkor hagyd el. Anyukádnk pedig szerintem ne szólj, ha ez miatt nem engedne többet találkozni vele, ezt nem így kellene elintéznie.
35/39 Timcsikeh válasza:
Figyi, szerintem nem kell szólnod anyukádnak DE a fiucskát mindenképpen zavard el! 12 éves kislány vagy 1 picit gondolkozz már! Az ujjazásnál nem fog megállni hidd el... Lehet hogy kedveskedik meg tök jó fejnek tűnik meg minden de 1 15 éves fiú nem igazán tud magán uralkodni (szerintem) Am a kórkülönbség meg nem nagy (3 év) csak hát az hogy 12 évesen már itt jár az eszed az már komoly :D Nahh a lényeg a lényeg hogy zavard el a fiucskát és csak akkor szólj anyudnak ha a fiú nem akarná abba hagyni mert abból viszont gondok lehetnek... Nahh puszi 15/L
36/39 anonim válasza:
Előző előtti vagyok. Egy 15 éves fiú miért ne tudna szeretni? Csomó 15 éves van itt aki bizonygatja h h szereti a barátját meg stb... Ha a lányok tudnak a fiúk miért ne tudnának szeretni? Jó oké, lehet h nem egy 30 éves módjára, de mint egy tini úgy igen. Még mindig azt mondom h BESZÉLD MEG VELE, NE ITT KÉRDEZGESD A VADIDEGEN EMBEREKET.16:39 voltam.
37/39 anonim válasza:
már nem azért de ha szűz vagy akkor nemnagyon tud megujjazni.... tudod va szűzhártya is... ...
amugy semmiféleképpen ne feküdj le vele... az ujjazást meg még nem élveznéd!!!! hagyd a francba..!!!!
38/39 anonim válasza:
KAMU!!! Ez a kérdés egyszer már ki volt írva 4 hónappal ezelőtt, nem szégyelled magad hogy itt ingerled a jónépet? Menj aludni hülyegyerek! Ti meg ne válaszoljatok rá!!!
39/39 anonim válasza:
k*rva anyád tanulj meg először irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!