Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom megakar újazni, de...

A barátom megakar újazni, de én nem szeretném. Féllek, hogy elhagy. Ha anyunak szólok bizti nem találkoz6om vele többet. Mit tegyek? Szeretm de nem akarom elveszteni.12L

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 13:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
47%
újazni és találkoz6om? te inkább tanulj meg ìrni, ne pasizz, hülye liba
2010. máj. 15. 19:23
 12/39 anonim ***** válasza:
73%
cigány vagy.
2010. máj. 15. 19:43
 13/39 A kérdező kommentje:

Nem vagyok cigány, kikérem magamnak.

Csak nem tudom mit tegyek.

Értelmes vállaszokat írjatok lécci.

Akkor dobjam vagy szóljak anyunak?

Komojan!

2010. máj. 15. 20:08
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

komojan és vállaszokat?

dobd már ki a pics.ba, inkább tanulj nyelvtant

2010. máj. 15. 20:15
 15/39 anonim ***** válasza:
95%

DOBD KI!!! csak a tested kell neki!!!

És szerintem rád férne az is, ha beszélgetnél erről anyukáddal.

2010. máj. 15. 20:45
 16/39 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kislány!

A barátod 15 éves, és te 12.Ebben a korban ez nagy különbség.

Szólj inkább anyukádnak, ő majd elmondja mi van, és remélhetőleg a fiúval is beszél.Ha egy ilyen kislányt (mert te az vagy!!!) meg akar ujjazni, akkor tényleg beszélned kell anyukáddal, és a gyereknek is.

2010. máj. 15. 22:56
 17/39 anonim ***** válasza:
90%

Még csak 12 vagy mire 15éves leszel rengeteget fogsz változni ráadásul 15éves korba a gyerekek nagyon perverzek tudnak lenni és ienkor kb csak a sex a sex és a sex szerintem egy veled egykorut keress de ráérsz a pasizással is az biztos hogy ien fiatalon ne enged meg neki de szerintem a szülöket is hagyd ki ebböl.

16/L

2010. máj. 16. 13:21
 18/39 anonim válasza:
12 évesen ujjazáson gondolkodni..
2010. máj. 16. 15:20
 19/39 anonim válasza:
91%
amit nem szeretnel ne engedd meg neki
2010. máj. 16. 15:24
 20/39 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy itt több olyan illető is van, akiknek inkább a helyesírást kellene gyakorolni, és nem az ujjazáson gondolkodni meg értekezni. 12 évesen csókolóztam először! Meg sem fordult volna ilyesmi a fejemben! Te jó ég! Én még a csókolózást is szégyelltem akkoriban, pedig még nem vagyok idős, 29 éves vagyok. Sőt! A szex-szel megvártam a férjemet, aki szintén megvárta az elsőt, mert hogy nekem ő, neki én votlam az első!!! És ez nem álszentség, de sem ő nem bánta meg, sem én! Hová jut így ez a világ? Döbbenetes. Anyukádtól kérj egy értelmes ifjúsági könyvet és azzal kösd le magad, ne ilyen hülyeségekkel! Ráérsz minden ilyen hasonlón akkor gondolkodni, mikor felnősz! Akarj még egy kicsit gyerek maradni!
2010. máj. 16. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!