A barátom megakar újazni, de én nem szeretném. Féllek, hogy elhagy. Ha anyunak szólok bizti nem találkoz6om vele többet. Mit tegyek? Szeretm de nem akarom elveszteni.12L
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 13:36
21/39 anonim válasza:
Szerintem dobd a srácot, idős hozzád! (Meg ami nagyobb baj, hogy nem lehet valami megértő.)
12 évesen ne menj bele ujjazásba és hasonlókba! (később se menj bele egy fiú kedvéért olyanba, amit nem akarsz!)
Anyukáddal is nyugodtan megbeszélheted a dolgot, biztosan segíteni fog!
22/39 anonim válasza:
Szia, ha csak azt akarja és el kezd puffogni dobd... meg 12 évesen ne pasizz.. minek?! elég 14 évesen... fiatal vagy még.
én 13 éves voltam amikor lett először barátom, de 2 hónap mmulva töltöttem a 14et. most 16 vagyok és most így át gondolva várhattam volna igazán. nem maradsz le semmiről hidd el:)
anyukáddal meg beszéld meg. értékelni fogja az őszinteséged;)
23/39 anonim válasza:
mi a francot akarsz 12 évesen? jézusoom...
24/39 anonim válasza:
Május óta még mindig nem oldódott meg a probléma? mi a helyzet veletek?
25/39 anonim válasza:
Nem értek egyes válaszolókat, itt van ez a szegény kislány, tanácsot kér, erre fennakadtok a helyesírásán! Attól, hogy nem jó a helyesírása, még megérdemli a segítséget és a normális hangnemet. (Sok gyerek ír helytelenül olyan is, aki nem foglalkozik még az ellenkező nemmel!!!!!!! és sok jó tanulónak is van barátja/barátnője.) Sőt ha cigány lenne, akkor is ez lenne a helyzet.
26/39 anonim válasza:
Én is 15/f vagyok és szerintem hajtsd el a fenébe ha nem megy szólj anyukádnak!
27/39 anonim válasza:
beszéld meg a fiúval. hajrá csajszi (:
28/39 anonim válasza:
hát szetem elsőnek a fiuval beszéld meg.gondolom nem beszéltetek még erről hogy neked ez korai ha meg nem érti meg akkor dobd.
29/39 anonim válasza:
Ne engedd neki...mert nagyon fiatal vagy még és mert te sem szeretnéd igazából...ez olyan hogy nekem az elsö csók 12 évesen volt és még azt is korainak tartottam...Most 15 vagyok van egy 23 éves barátom aki nagyon rendes nem vagyunk régóta együtt de szeretem.Nemvolt még komoly kapcsolatom és még csak most gondolkoztam el azon hogy megujjazhat...mert már kész vagyok erre...de még többre nem..ha nekem nem értené meg hogy nemakarok többet akkor otthagynám...mert nem szeret akkor..és egy 15 éves fiú nem érzelemből akarja ezt...15L
30/39 anonim válasza:
Ne enged meg a 12 és 15 év között b****ot nagy különbség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!