Kb hány évesen ciki ha szüz vagy?
20.14 es
Nyilván, azért nem zavar, mert te áttudod érezni a helyzetünket. De egy olyan lány, aki mondjuk 5-6 éve él szexuális életet és 20-21 éves az nem tudja. Az csak olyannal kezd, akiről sugárzik, hogy dugott már, hiszen ez a szexuális kisugárzás. Rólam és a hozzánk hasonlókról leríj, hogy nem volt részünk ilyesmiben és nem is lesz ezáltal, mert nincs szexuális kisugárzás, nincs esély, nincs szex. 22/F
Annyira elkurv*lt a világ, hogy lassan egy szűzért az oviba kell menni.
Ezért rossz az idősebb szüzeknek, mert ha oda is kerülnek, hogy na most, és megtudják, hogy szűz, akkor úgy néznek rájuk mint a lőtt medvére. Én is láttam, hogy a pasijaim, hogy reagáltak arra, hogy szűz vagyok. Pedig én még nem vagyok olyan idős, csak 18. És már sajnos ez is kicsit késő.
De ne ereszkedjünk el gyerekek. Mutassuk meg magunknak, hogy megtudjuk csinálni, hogy mi is szerezünk egy párt magunknak. nem szabad feladni. Mindenkinek sok sikert!
-Gigi-
Kicsit ellentmondásos,hogy gyereket szülni csak 20 éves kor felett elfogadott(csúnya szóval),sőt inkább később,de a szüzességet meg el kéne veszíteni 20 éves kor alatt.... :-)
Csakhogy 15 évesen túl felelőtlen ahhoz,hogy védekezzen.....(Tisztelet a felvilágosultaknak!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!