Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kb hány évesen ciki ha szüz vagy?

Kb hány évesen ciki ha szüz vagy?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 08:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Sosem ciki, csak inkább "ajánlott" mert tényleg a többségnél az van hogy a tapasztaltabbakat akarja. De olyan 22-25 éves kor az ami még olyan oké kategória szerintem.

És sok lány van aki kifejezetten örül annak ha a barátja még szűz és ő lehet neki az elő :)

2010. máj. 15. 12:19
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatot bármikor lehet szerezni, nem ezen múlik, ha olyan fiúval találkoznék, aki szűz, de egyébként minden rendben vele, eszem ágába nem lenne csak ezért elhajtani. Szerintem teljesen mindegy ki mikor veszti el, senkinek semmi köze hozzá, nem ciki, maximum a mai romlott erkölcsű világban némileg meglepő lehet. Inkább az a ciki, hogy valaki de felnőttnek hiszi magát, mert már dugni azt tud, közbe anyuci apuci tartja el, és egy mondatot sem képes értelmesen, helyesen leírni!

24/L

2010. máj. 15. 13:46
 33/47 Szesze ***** válasza:
100%

10.43 vagyok

8.58 nak

OK. csak azért mert nekem volt egy pasim akivel eleinte jól meg voltunk, talán szerettük is egymást. Szívesen lefeküdtem volna vele csak 5 hét után már annyira tepert, hogy úgy érestem csak azt akarja, s inkább elhagytam. Aki nagyon azt akarja az, ezt is kihozhassa egy lányból.

2010. máj. 15. 14:36
 34/47 anonim válasza:
57%
minek sietni? :D 60 fölött pont egészséges xD
2010. máj. 15. 23:15
 35/47 A kérdező kommentje:
sziasztok.kösz a válaszokat s bocs hogy ilyen késös irok de nem győzttem olvasni a válaszokat.én még nem kell elkeydjem bár már tudok egy sracot aki nagyon tetszik nekem és én is neki.a többi majd megy magátol
2010. máj. 17. 19:31
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
18 felett már illene. 19 vagyok, nem voltam még nővel, és rohadtul kínosnak érzem ezt mind haveri, mind családi körben. Már azon se lepődnék meg, ha azt gondolnák, hogy b*zi vagyok. Volt eddig egy bnőm két hétig, de az nem szeretett, ott is hagyott. Eddig 3 csajjal smároltam, de eggyel se feküdtem le. Most már azért ideje lenne. És hiába mondják sokan, hogy nem ciki a szüzesség... higgyétel el, AZ! Tapasztalatból mondom, ha az ember szűz, az egyszerűen sugárzik róla. Emiatt gátlásos lesz, és nem tud felszedni egy csajt se. A lányok ugye az első benyomásból levesznek mindent rólunk, simán kitudódik, hogyha szűz valaki. Szóval tessék belehúzni mindenkinek! Főleg annak, aki már elmúlt 18. Én is járom a partykat, és meg sem állok, amíg össze nem fekszem valakivel.
2010. máj. 18. 01:13
 37/47 anonim ***** válasza:
Az a te bajod, hogy így gondolkozol, de ha ettől érzed jobban magad, hogy gyorsan megdugsz valakit és azt hiszed attól leszel nagyfiú, akkor rajta. De nem ettől leszel valaki elárulom, dughatsz meg akárhány nőt, ha nem tudsz értelmes, felnőtt kapcsolatot kialakítani, attól még ugyanolyan gáz és ciki maradsz, ennyit erről.
2010. máj. 18. 11:05
 38/47 anonim ***** válasza:

Fiúknál szerintem is 20 év felett ciki, mert nekik jobb ha minél előbb tapasztalatot szereznek, de ha összejönnék egy pasival és kiderülne róla, hogy 20 évesen vesztette el egy prostival, akkor csúnyán néznék rá. Manapság majdnem minden lány könnyen rávehető a szexre, úgyhogy ez ne okozzon gondot egy fiúnak. Persze az az igazi ha szerelemből csinálja, de ha nem jön össze...

Egy lánynál nem nagyon tudok kort mondani. 20 év felett fura egy lánynál is, de még mindig azt mondom, hogy cikibb 13 évesen elveszteni, mint 21 évesen.

2010. máj. 18. 15:52
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
amikor neked jól esik... ez mások előtt tabu, miért kéne mások tudtára adni na ekkor vagy akkor... :-?
2010. máj. 18. 19:13
 40/47 anonim ***** válasza:
41%

Nekem kissé más a véleményem.

Én lányként 24 évesen veszítettem el, és bizony szégyelltem. Ez van:((

Azt hittem, hogy csak én vagyok ezzel egyedül. Nos, szerintem a lányoknál kellemetlen a késői szüzesség. a fiúknál nem.

A lányok nehezen és sokáig tanulnak, és több tapasztalat kell, a fiúknak nem. Ezért jobb a lányoknak kicsit korábban elveszíteni.

A fiúknak meg elég ha szerelmesek és figyelmes partnerek. Ez ösztönből jön. Engem nem zavarnak a szűz huszonéves fiúk.

2010. máj. 18. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!