Kb hány évesen ciki ha szüz vagy?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 08:52
22/47 anonim válasza:
9.57 vagyok. Igazából meglepődtem és megijedtem, mert nem néztem volna ki belőlle. És úgy voltam vele, hogy inkább veszítse el egy olyan lánnyal, aki szereti és/vagy tapasztaltabb mint én:) Am biztos eljön majd az a lány, aki szeret téged és szívesen lefekszik veled:) De amúgy még sose lett volna lehetőséged, hogy lefeküdj valakivel?
23/47 anonim válasza:
8.58 vagyok
Voltak barátnőim, de SOHA nem volt alkalmam senkivel lefeküdni.
24/47 Szesze válasza:
8.58-nak
Nem lehet, hogy azért nem volt, mert azokkal a barátnőiddel, mint görcsösen le akartál feküdni?
25/47 anonim válasza:
8.58nak
Ha jól olvastam 22 éves vagy. Kíváncsi lennék, hogy a barátnőid is szüzek voltak-e? Vagy valami más oka volt, hogy nem feküdtetek le. Persze attól is függ ez az egész, hogy mennyi időt voltál egy adott lánnyal együtt.
27/47 anonim válasza:
Pasiknál 20 év felett, csajoknál kb 22.
28/47 anonim válasza:
8.58-as vagyok
Igen azok voltak, egyik kapcsolat sem tartott sokáig, meg fiatalok is voltak, de én is fiatalabb voltam akkor értelemszerűen. De ennek már sok éve.
29/47 anonim válasza:
SEHÁNY! A te dolgod, hogy mikor szexelsz először, ez nem "ciki vagy nem ciki" tárgya. Senkinek köze nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!