Mekkora az esélye, hogy a pasim "elrontja" az első alkalmat?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ő 17, mindketten szüzek vagyunk.Már tervezzük az elsőt.Nagyon félek, hogy annyira ügyetlen lesz, hogy nekem fájni fog!Vagy valamit rosszul csinál!Mit mondjak neki?Mit tegyek?Normális válaszokat írjatok:) 19L2010. máj. 13. 15:46
11/15 anonim válasza:
Miért kell bátorítani? Azt mondtad már tervezitek. Ha olyan lesz a helyzet, akkor megy minden magától. Nem kell erre rástresszelni... Kérd meg, hogy legyen figyelmes és óvatos. Ha meg fáj vmi, akkor szólják. De ha előtte rendesen felizgat, meg kicsit tágít az ujjával, akkor nem fog fájni.
12/15 anonim válasza:
sztem te fogod elbenazni az egeszet azzal, hogy ilyenek miatt parazol...ergo...nem fogsz ellazulni, s akkor ne is vard, hogy fajdalommentes legyen...
13/15 anonim válasza:
A megfelelő védekezés sokkal fontosabb,mint az,hogy mennyire lesz kellemetlen az első aktus!szóval fel a fejjel,és védekezzetek inkább jól,minthogy ügyetlenkedjetek védekezés nélkül!23N.
14/15 anonim válasza:
pettingeljetek. ha jól csinálja akk mond neki Istenítsd. ezt szeretik a pasik.
am rem. nem az életkorbeli különbség miatt aggódsz h elcseszi. mert az hidd el nem számít :D
15/15 anonim válasza:
minden kapcsolat alapja a bizalom. Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon bízol a fiúban. Ez baj. Mondhatsz neki akármit, ha nem bízol benne, azt úgyis megérzi rajtad.
Gondolj a helyzetébe, tapasztalatlan, életébe nem szexelt, a szüzességed elvétele is az ő vállát nyomja... Ez egy csomó stressz, erre még te is rápakolsz, hogy nem bízol benne. így lehetetlen teljesíteni.
miért nem tudsz megbízni benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!