Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora az esélye, hogy a...

Mekkora az esélye, hogy a pasim "elrontja" az első alkalmat?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ő 17, mindketten szüzek vagyunk.Már tervezzük az elsőt.Nagyon félek, hogy annyira ügyetlen lesz, hogy nekem fájni fog!Vagy valamit rosszul csinál!Mit mondjak neki?Mit tegyek?Normális válaszokat írjatok:) 19L
2010. máj. 13. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyire nem bízol meg benne,akkor várjatok még.
2010. máj. 13. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Ja elég gáz, h amiatt aggódsz, h béna lesz. A lánynak inkább bátorítania kéne a fiút, nem elvenni az önbizalmát. Ha ennyire nem akarod és félsz egy pici fájdalomtól, inkább hagyjátok az egészet.
2010. máj. 13. 15:48
 3/15 A kérdező kommentje:
mivel bátoríthatnám?:)
2010. máj. 13. 15:49
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
metaxával
2010. máj. 13. 15:51
 5/15 Gitarhero válasza:
89%
Hát ez elég nasgy parasztság már bocs, hogy kvázi magadért aggódsz...ésha fájni fog kicsit? belehalsz? nem...nemkéne pasidnak szétrombolni az önbizalmát...sajnálom őt bocs...
2010. máj. 13. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz a hozzáállásod. Ha így állsz hozzá, tuti szar lesz. De nem ő fogja elrontani, hanem Te. Ha nem bízol benne, minek akarsz vele lefeküdni?

És mi van ha fáj? Hát szólsz neki. "Szívem, kérlek óvatosabban, mert így fáj". Bonyolult, mi?

2010. máj. 13. 16:06
 7/15 anonim válasza:
100%

természetes hogy félsz, gondolom srácok írták az előzőeket...

de télleg ne csak magadért aggódj, ez nem csak rajtad múlik, ha fáj szólsz neki hogy finomabban :D

egyébként mindenkinek eccer át kell esnie rajta... valamikor mindenki mégcska kezdő és szépen beletanul. a lényeg hogy ha rendesen izgatjátok egymást elötte, akkor nem lehet nagy gond ja és lehet rosszul hangzik de nem szabad lassan becsúsztatnia mert úgy fájdalmasabb. ja és mindenképpen védekezzetek ;) sok sikert :) aztán majd írd le hogy rossz volt-e

amúgy számít hogy mennyi ideje vagytok együtt, mert fontos hogy kivel csinálod először (lelki szempontból)

2010. máj. 13. 16:13
 8/15 anonim válasza:
53%
a srácok táborához csatlakozom, ha ennyire fosol hogy fáj :S:S:S:S. tapasztalt srácnak is lehet (szar napja, hogy nem tud kellőképpen teljesíteni, de ügyetlen is lehet lepedőakrobata, valahol el kell kezdeni:)) ).H a pasid helyében lennék és megmondanád hogy félsz hogy fájni fog, vagy ügyetlen lesz:- mondanám ok, de akkor keress más pasit és elballagnék. ENNYI 1 nő sem ér meg 1 önbizalomromlást (sajnos tapasztalatból tudom :CCC. 4/3 eléggé papucsnak használ xSSSS.)
2010. máj. 13. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:
16:06-os voltam és LÁNY. Én is féltem az elsőtől, hogy fájni fog, de eszembe se jutott, hogy a partnerem "bénasága" miatt. Szerelmes voltam, megbíztam benne, és tudtam, hogy figyelni fog rám. Úgy voltam vele, ha nem jön össze először, akkor majd összejön másodszor és kész.
2010. máj. 13. 20:50
 10/15 A kérdező kommentje:
utolsó: akkor szerinted mit csináljak? hogy bátorítsam őt?
2010. máj. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!