Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmet megujjaztam és...

A barátnőmet megujjaztam és azota nem jött meg neki és most nem tudjuk hogy most késik vagy azért nem jön meg neki mert hogy megujaztam? !? !

Figyelt kérdés
Bocsika máshogy nem todtam meg fogalmazni a kérdést és bocsika a meg ujjasztam szo kifejezésértis! Am vissza térve a kérdésre amiota meg ujjasztam azota nem akar me gjönni neki és ez kb egy hete volt és most össze vissza parázik hogy a végett nem jön meg neki! Pls segítsetek:D
2008. okt. 12. 22:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A multhéten kelett volan meg jönnie neki mármint ezen a héten vmeik nap a hét elején az ő állítása szerint és nem volt ondo a kezemen!
2008. okt. 12. 23:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyi attól,h.egy kicsit késik még ne vágja fel az ereit.ilyen fiatalon még nem is áll be a mensi napra pontosan.biztosan késett már neki máskor is,csak felfújja a dolgot,mert most tetszik neki,h.megismert valamit a szexualitásból,és szeretné ha sokat menne a téma,és a barátnőknek is tudjon beszélni róla,h.képzeld nemjön meg mert megujjaztak!

Ja,és amúgy tök helyesen írsz!grat!:D

2008. okt. 13. 01:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor MEGUJJAZol valakit, akkor elég nehéz teherbe esni, mert az UJJAZÁSkor elég nehezen élvezel bele a csajba. ha meg ennyire parázol, előbb nézz alaposan utána a dolgoknak, hogy is működnek, majd valóban végy a kezedbe egy szótárt, mert elég gáz, hogy petting megy, de egy mondatot helyesen nem bírsz leírni.

Amúgy meg a lányoknak késhet az első pár mensi, miután elkezdenek szexuális életet élni, vagy pettingelni.

2008. okt. 13. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Barátnőd stresszel, és ezért nem jön meg neki(és amiért nem jön meg neki tovább stresszel). Velem is ez történt...
2008. okt. 13. 10:21
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

hogy lehette ilyenek? Azért jött ide h segitséget kérjen nem azé hogy cikizzétek... diszlexiáról hallotatok már?? és azé irt ide mert izgult h most akkor mi van...

Válasz: nem nem lehet terhes ha nem volt sperma a kezeden, ha ez volr az első sexualis élménye akkor azért késik...

2008. okt. 13. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a mi a tökömet paráztok?:D istenem:D sztem áh.. miért kérdeznekilyen kicsik ilyen sok butaságot?:D ujjazástól még nem esett teherbe senki... annyi eszed meg csak van hogy nem vered rá a kezedre aztán jól megujjazod a barátnődet nem? akkormeg..:D istenem xD
2008. okt. 13. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ird le hogy hány évesek vagytok..úgy mindenki másképp áll a dolgokhoz!!
2008. okt. 14. 16:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Hej! 16 évesek vunk csak bnőm hiszi azt hogy terhes! De én hiába mondom neki hogy attol nem lehet terhes de áááá ő egy olyan fura egyéniség! meg mondtam neki hogy már máskor is késett már meg már hallodtam olyamrol is hogy kimaradhat 1 honapot a menstruácio!!! :S:S Na de azé thx mindenkinek :D!
2008. okt. 14. 20:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Na én is am kaptam a hírt bnőmtől hogy meg jött neki szal minden a legnagyobb rendbe és még 1x köszönöm a kérdéseimre a sok jo érdekes választ XD :D !
2008. okt. 14. 23:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
ma ugye. mi mondtuk, hogy nem kell parázni. legközelebb higyjél jobban a válaszokban, pláne, ha ennyire egyöntetűek.
2008. okt. 15. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!