A barátnőmet megujjaztam és azota nem jött meg neki és most nem tudjuk hogy most késik vagy azért nem jön meg neki mert hogy megujaztam? !? !
Figyelt kérdés
Bocsika máshogy nem todtam meg fogalmazni a kérdést és bocsika a meg ujjasztam szo kifejezésértis! Am vissza térve a kérdésre amiota meg ujjasztam azota nem akar me gjönni neki és ez kb egy hete volt és most össze vissza parázik hogy a végett nem jön meg neki! Pls segítsetek:D2008. okt. 12. 22:30
1/21 anonim válasza:
Előtte került ondó a kezedre? Ha igen, akkor lehet terhes. Ha nem, akkor meg csak az ujjadtól nem lesz az.
De végül is a kezedtől elkaphatott valamilyen fertőzést is, ha nem volt tiszta, ez benne van a pakliban.
2/21 anonim válasza:
Atyaisten.......................
3/21 anonim válasza:
Hát igen, 12 évesen még nem ezen kéne h járjon az eszetek :S
4/21 A kérdező kommentje:
Mindig mielőtt meg ujjasztam volna meg mostam a kezem! És ki mondta hogy 12 évesek vagyunk?:O:O
2008. okt. 12. 22:46
6/21 A kérdező kommentje:
De hogy is!
2008. okt. 12. 22:58
7/21 anonim válasza:
ha az ige előtt az igekötő van akkor egybeírjuk a szavakat, tehát megujjaZtam (és nem sz-szel), megmostam. Talán a nyelvtankönyvet kéne a kezedbe venni néha és nem ujjazni a barátnődet. Egy bizonyos kor felett már elég kiábrándító ha valaki nem tud helyesen írni.
8/21 A kérdező kommentje:
Jol van na én most nem a helyes írásomra figyeltem hanem arra hogy a bnőmet meg nyugtassam hogy szerintem nem azért késik neki mert meg ujjaZtam!!!!
2008. okt. 12. 23:02
9/21 anonim válasza:
hogy a kérdésre is válaszoljak, ha nem volt ondó a kezeden akkor nem lehet terhes. Mikor kellett volna megjönnie neki?
10/21 anonim válasza:
ha meg volt mosva a kezed, akkor nem lesz belőle egyészségügyi gond. azonban a nemi élet megkezdése kicsit felborithatja a nők ciklusát, tehát nyugodtan késhet attól, hogy megujjaztad, maximum nem úgy, ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!