Szerintem hazudik. Szűz volt még?
A barátnőmmel tegnap megvolt az első. Vagyis csak neki az első. Nem vártunk sokat... alig 1 hónapot. Nem sürgettem, de csodálkoztam hogy ilyen hamar belement.
A behatolás is könnyen ment. Az első szex pedig FÉL ÓRÁIG!! tartott. Arról nem is beszélve, hogy elment...
Azt mondta, hogy elszakadt a szűzhártyája a tánctól. De ez hülyeség.
Rossz érzés, hogy lehet h átvert. Nekem mindegy lett volna... de igazán bevallhatta volna, ha nem az.
Kérdezd meg a környezetét, vagy őt magát.
Szerintem is hazudott.
Nekem is fájt az első, én sem élveztem.
Mondd meg neki, hogy szerinted egy párkapcsolatban a legfontosabb az őszinteség, az sem érdekel, ha volt valakivel előtted, csak mondja meg.
Én se véreztem az elsőnél, nem is fájt, és csak azért hagytuk abba, mert ahogy pózt cseréltünk, és újra belém hatolt volna, lecsúszott a gumi. >.<
Nem biztos, hogy hazudik. Erősebb mozdulatoktól szerintem simán átszakadhat a szűzhártya, nekem pl. lehet az játszott közre, hogy előszeretettel spárgáztam/nyújtok rá mind a mai napig, és hogy sokáig csak az extra tamponnal nem áztam át...
az elején megbeszéltük a dolgokat. én mondtam addig várok, ameddig szeretné. erre 2 hét után már 69 is volt..
fura egy szűz lánytól...
Figyelj, attól még, hogy szűz nem kell annyira meglepődni, hogy két hét után akár 69-be is belement... :) Hidd el =)
Egyszerűen lehet, hogy kívánt annyira már akkor, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!