Ha valaki elveszti a szuzeseget, most lanyra ertem akkor utana lesznek-e fizikai valtozasok? Egyaltalan letezik valamilyen elvaltozas/megvaltozas pl kulsoleg szuzesseg elvesztese utan?
bizony lesznek.
több ilyen külső elváltozás is látható a már nem szűz nőkön, én most felsorolok néhányat - ezekről könnyen fel fogod ismerni azokat, akik már nem szüzek:
- a két első foguk a duplájára nő és piros lesz a színük
- nő még két mellük, a hátukra - ez különösen praktikus pl. tánc közben
- a szüzesség elvesztése után a cipőiket csak fordítva tudják felvenni, ezért állandóan "kacsa" a lábuk
és végül a legfontosabb:
azokkal, aki ilyen hülyeségeket tud kérdezni, soha nem állnak szóba!
Semmi nem fog változni testileg, - ha csak nem erőszakos volt a szex, mert akkor megsérülhet a hüvely fala, és az egy darabig fájhat.
A szüzesség elvesztésekor a szűzhártya elszakad, és ez fájdalommal, vérzéssel járhat, de nem mindenkinél, van, aki csak enyhe "feszítő" érzést érez, amíg egy kicsit ki nem tágul a vaginája.
Azonban gondolni kell a valós LELKI következményekre is, ezért azt mondom, túl fiatalon (16-18 éves kor alatt), és/vagy nem lelkileg nem elég mély kapcsolatban nem tanácso a szüzességet elveszíteni.
Ebbe van valami amit az előző válaszadó mondott!:D
Hogy lenne már változás.Max. a nőgyógyászod tudja megmondani.Ennyi hülye kérdést!xD
a második válaszadóval nem értek egyet.
nemtudom minek kell mindenhova leirni hogy 16-18éves kor alatt nem ajánlott a szex mert lelkilegmersérülsz meg ilyenek.és hogy 13-14-15 évesen nemtúl érett a szexre?:O
na és miért nem?
én 13 voltam és azóta is ugyanolyan jó a szex és akkor is nagyon jó volt. nem származott belőle semmi bajom:D
ma már sokkal érettebbek a fiatalok a korukhoz képest, ha tetszik ha nem,ha hiszik ha nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!