Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő elteltével jelentke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő elteltével jelentkeznek a változások Belara szedése után?

Figyelt kérdés

Belarát szedek,még csak az első levelet szedtem be.Szerencsére még nem hiztam,és sajnos még a pattanásaim is megvannak+a mellem is olyan kicsi ,mint volt...

Gondolom ez szervezet függő,de kérehetnék tapasztalatokat,ezzel a tabival kapcsban...Kinál mien hatása volt,és kb mikor vette észre??

Köszi

2008. ápr. 12. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia, 3 levelet szedtem be ebből a tabiból, nem híztam, a melleim kb az első levélnél nőttek, de a pattikon nem változtatott. Minden ok volt az első 2 hóban, aztán a 3.ban hányingerem, fejfájásom, szédülés stb jött elő, most másat szedek. Amugy mindenkire másképpen hat.
2008. ápr. 12. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem biztos, hogy eltünnek majd a pattanásaid, vagy nőni fog a melled (ez amúgy is csak tévhit). A melled azért nő, mert még fejlődésben vagy!
2008. ápr. 12. 15:31
 3/12 A kérdező kommentje:
lehet,h tévhit...de az összes bnőm melle megnőtt tőle...legalábbis ezt állitják
2008. ápr. 12. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
A mellnövekedés egyik mellékhatása lehet a tabinak, nem tuti, h fog minthogy az sem, h eltűnnek a pattik, erre ne alapozz.
2008. ápr. 12. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
oh hogyne.. am nem mellnövekedést okoz,hanem max hizást egyes embereknél. De mivel alacsonyhormontartalmu ezért a többségnél semmit. Szted ha megnöne az ember melle töle akik megmüttetnék? Inkább csak szednék a bogyokat...
2008. ápr. 12. 16:31
 6/12 A kérdező kommentje:

héé,azért ne nézzetek hülyének...tudom,h csak annak nő akiek szerencséje van:D

Nem vagy hülye!!

azért köszi a válaszokat...

2008. ápr. 12. 16:48
 7/12 anonim ***** válasza:
3 hónapja szedem és a második levél után úgy érzem kicsit nőttek a melleim, de a bőröm nekem sem lett sokkal szebb tőle, pedig elvileg azért írták fel nekem ezt a fajtát.
2008. ápr. 12. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
A melled attól nő, mert még fejlődésben van (kb. 22-25 éves korig), nem a tablettától! Akkor senki nem műttetné még magát, csak tablettát szedne!
2008. ápr. 13. 11:24
 9/12 A kérdező kommentje:

elnézést,ha a kedves hozzászólók félreértették a kérdésemet,biztosan én fogalmaztam érthetetlenül....mellékhatások jelentkezéséről szeretnék érdeklődni...ezen belül arról,h mennyi időn belül figyelhetők meg és a Belaránál....én csak leirtam,h nálam meg egyik sem jelentkezett,van amelyik sajnos,és van amelyik szerencsére...

én is tanulok biologiát tudom,h meddig nőhet elvileg a mell....nem erre vagyok kiváncsi...köszönöm!

2008. ápr. 14. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 évig szedtem, és már az első doboz után (3 levél)látványosan kikerekedtek a melleim. 80B-ről, 85C-re. De ez mindenkinél más és más, egyébként a bőröm állagán nem javított, meg semmilyen más mellékhatását nem éreztem. Ez a mellnövekedés is szerintem egyénfüggő.

2008. ápr. 15. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!