Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő elteltével jelentkeznek a változások Belara szedése után?
Belarát szedek,még csak az első levelet szedtem be.Szerencsére még nem hiztam,és sajnos még a pattanásaim is megvannak+a mellem is olyan kicsi ,mint volt...
Gondolom ez szervezet függő,de kérehetnék tapasztalatokat,ezzel a tabival kapcsban...Kinál mien hatása volt,és kb mikor vette észre??
Köszi
héé,azért ne nézzetek hülyének...tudom,h csak annak nő akiek szerencséje van:D
Nem vagy hülye!!
azért köszi a válaszokat...
elnézést,ha a kedves hozzászólók félreértették a kérdésemet,biztosan én fogalmaztam érthetetlenül....mellékhatások jelentkezéséről szeretnék érdeklődni...ezen belül arról,h mennyi időn belül figyelhetők meg és a Belaránál....én csak leirtam,h nálam meg egyik sem jelentkezett,van amelyik sajnos,és van amelyik szerencsére...
én is tanulok biologiát tudom,h meddig nőhet elvileg a mell....nem erre vagyok kiváncsi...köszönöm!
Szia!
Én 2 évig szedtem, és már az első doboz után (3 levél)látványosan kikerekedtek a melleim. 80B-ről, 85C-re. De ez mindenkinél más és más, egyébként a bőröm állagán nem javított, meg semmilyen más mellékhatását nem éreztem. Ez a mellnövekedés is szerintem egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!