Miért van ez velem? Mitől száradok ki petting közben?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és már nagyon szeretnék lefeküdni a barátommal ő is velem... 8,5 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást...
Elég jó be is nedvesedek,amikro elkezd ujjazni 1-2 ujjal sikerül is de egy olyan 15-25 perc után úgymond "kiszáradok ott lent" és úgy érzem mintha meg is lenne duzzadva a hüvelyem.Az ujját nem szoktam benyálazni, és eléggé gyorsan csinálja(mert én gyorsan szeretem) ..Mitől lehet ez?Így sose sikerülhet a szex?(még nem próbáltuk, ő nem erőlteti én meg félek kezdeményezni..mert nem akarom hogy csalódott legyen ha nem jönne össze)
Síkosítót nem szeretnék használni...
Élvezem a pettinget vele mielőtt félreértenétek és nagyon szeretem
próbálj ellazulni, hosszú előjáték, és semmi nyálazás.. ugyan már.. :S
2010. máj. 9. 21:50
12/17 anonim válasza:
Mi bajod a síkosítóval?
2010. máj. 9. 21:59
13/17 anonim válasza:
és mi bajod a nyálazással? -_-
2010. máj. 9. 22:09
14/17 anonim válasza:
Próbáljátok meg nyállal, nincs azzal gond. Meg a szextől ne félj, ha nedves vagy az elején, akkor hatoljon beléd, aztán attól hogy ki-be jár jobban benedvesedsz majd, ez így természetes. Arról nem is beszélve, hogy az ő nedve is ott lesz, kiegészíti a tiédet, elég síkosak lesztek. (már ha tablettával védekeztek) Gumival nem tudom hogy milyen lesz, de azokon meg van síkosító alapból.
2010. máj. 10. 20:57
15/17 anonim válasza:
Ha ujjal csinálja, attól egy idő után tényleg szárazabb lesz belül. Ha viszont beléd hatol, az izgalom csak fokozódik és nem csak te nedvesedsz, hanem ő is. :)
Ne félj a szextől! Elvégre az emberek többsége imádja. Miért pont te lennél az, aki majd nem szereti? :)
2010. máj. 10. 21:29
16/17 anonim válasza:
én 18 éves vagyok és én is 17 évesen veszítettem el.nem kell tőle félni.ugyan az volt am a problémám mint neked.egy darabig ömlött belőlem a cucc aztán már csak fájt a végén.amióta nem vagyok szűz ugyan olyan nedves maradok a végéig mint az elején.nem mellesleg ezt a párom imádja.szal én azt tanácsolom h ha vele akarsz komolyabb kapcsit feküdj le vele...és persze ha felkészültél rá.ha miután elvesztetted a szüzességedet és még mindig fenn áll a problémád én azt tanácsolom hogy próbálj meg jobban ellazulni add át magad a srácnak ne félj nem fog benned csalódni még ha nem sikerül is.hisz gondolom szeret.a síkosító meg egyáltalán nem ciki használd bátran ne félj tőkle...és ne parázz a pasi miatt.neki az a természetes ahogy te viselkedsz.sok sikert!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!