Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van ez velem? Mitől...

Miért van ez velem? Mitől száradok ki petting közben?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok és már nagyon szeretnék lefeküdni a barátommal ő is velem... 8,5 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást...

Elég jó be is nedvesedek,amikro elkezd ujjazni 1-2 ujjal sikerül is de egy olyan 15-25 perc után úgymond "kiszáradok ott lent" és úgy érzem mintha meg is lenne duzzadva a hüvelyem.Az ujját nem szoktam benyálazni, és eléggé gyorsan csinálja(mert én gyorsan szeretem) ..Mitől lehet ez?Így sose sikerülhet a szex?(még nem próbáltuk, ő nem erőlteti én meg félek kezdeményezni..mert nem akarom hogy csalódott legyen ha nem jönne össze)

Síkosítót nem szeretnék használni...

Élvezem a pettinget vele mielőtt félreértenétek és nagyon szeretem

segítsetek :(

2010. máj. 7. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hany eves vagy??
2010. máj. 7. 14:55
 2/17 anonim ***** válasza:
A sikosító épp arra van, hogy ha ki is száradsz, akkor az segít. Nincs abban semmi, ha használjátok, csak jobb lesz tőle.
2010. máj. 7. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Tudod, általános iskola 7. osztály: Súrlódás hőt termel, hő=szárazság
2010. máj. 7. 16:07
 4/17 A kérdező kommentje:
-.-" 17 éves vagyok amúgy...
2010. máj. 7. 16:08
 5/17 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint kb 5 lányból 4 használ síkosítót vagy mi?
2010. máj. 7. 16:11
 6/17 anonim ***** válasza:
én nem használok. lehet, h nem vagy felizgulva, de hüvelygomba is okozhatja a hüvelyed szárazságát.
2010. máj. 7. 23:09
 7/17 anonim válasza:

XD

uccsó válaszadó..de egy baromvagy:DDD

2010. máj. 7. 23:10
 8/17 anonim ***** válasza:
miért is vok barom?? a hüvelygomba okozhat szárazságot. ugyh ne barmozz le másikat azért, mert te nem vagy tisztában egyes eü-s cuccokkal.
2010. máj. 7. 23:28
 9/17 A kérdező kommentje:
nincs gombám ez biztos...mert mióta együtt vagyunk ez így van...ha benyálazná az ujját jobb lenne?
2010. máj. 9. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:

a természetes sikositó az a nyál vagy a puncinyál :))

Valamit nem csinál túl jól ha nem nedvesedsz be eléggé.

2010. máj. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!