Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyám el akar vinni orvoshoz,...

Anyám el akar vinni orvoshoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
El akar vinni nőgyógyászhoz, hogy megtudja "érintetlen" vagyok e. Fiatal korú vagyok nem kiskorú. De ha megtudja, hogy nem vagyok szűz egy életen át ezt hallgathatom.... A doki ad valami papírt amin le van írva, hogy xy-nak már nem ép a szűzhártyája vagy mi? Amugy tampontól is átszakadhat úgy? Vagy nem "füllentene" a doki egy kicsit? Nagyon parázok, nem a vizsgálattól hanem anyámtól. Aki tud ebben segíteni írjon! Köszi.
2010. máj. 6. 16:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
8%
17:34, már hogyne tudná megállapítani, hogy szűz-e vagy sem??
2010. máj. 7. 15:32
 22/25 anonim válasza:
48%

köti az orvosi titoktartás.(:

ha megkérdezi és jó a szex?

válaszold hogy még nem tapasztaltad.

a doki percek alatt megtudja mondani h szűz vagy e vagy nem.

de ő hinni fog neked ha annyit mondassz még nem tapasztaltad;)

hidd el tapasztalatból beszélek.:)

2010. máj. 9. 08:42
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem igaz. Az orvos nem tudja megmondani h valaki szűz e vagy sem. Azt tudja ugyanis csak megmondani h van e a lánynak szűzhártyája vagy nincs. Ha nincs, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem az, mert mint többen is írták sportolástól is elszakadhat. És ha van, az szintén nem bizonyítja hogy az, mert vannak akiknek nem szakad el első alkalommal, csak másodjára vagy harmadjára. Szal utolsó 2 válaszolónak mondom, h a nőgyógyász NEM tudja megmondani pontosan. Maximum csak tippelhet, vagy következtethet.
2010. jún. 1. 02:01
 24/25 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség h méhnyakrákja szűz lánynak nem lehet? Ez baromság... Testnedvektől is megkaphatod... Olvass utána inkább.
2010. júl. 26. 18:42
 25/25 anonim válasza:
Szűzhártyám nekem is sportolástol szakadt el, mert pasi a kozeleben sem jart akkor meg. Az orvosi titoktartas kotelezi az orvost, nalam is anyam beakart jonni, hiaba vtak anyammal joba megkerdezett a doki beleegyezem-e. Ha a doki szemetkedik, kozold vele hogy kotelezi a titoktartas, nem szeretned anyad orrara kotni, ez a te dolgod.
2015. jún. 13. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!