Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyám el akar vinni orvoshoz,...

Anyám el akar vinni orvoshoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
El akar vinni nőgyógyászhoz, hogy megtudja "érintetlen" vagyok e. Fiatal korú vagyok nem kiskorú. De ha megtudja, hogy nem vagyok szűz egy életen át ezt hallgathatom.... A doki ad valami papírt amin le van írva, hogy xy-nak már nem ép a szűzhártyája vagy mi? Amugy tampontól is átszakadhat úgy? Vagy nem "füllentene" a doki egy kicsit? Nagyon parázok, nem a vizsgálattól hanem anyámtól. Aki tud ebben segíteni írjon! Köszi.
2010. máj. 6. 16:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
16, egyébként semmi oka rá... csak úgy egy éve vagyok együtt a barátommal (3 évvel idősebb) ezért biztos benne, hogy már történt valami... csak kitérne a hitéből, hogy már nem vagyok szűz, a szememre hányná amíg csak élek mert ő 17 évesen, nővérem meg 18 éves koráig várt vele... de ez már a 21. század könyörgöm...
2010. máj. 6. 16:28
 12/25 A kérdező kommentje:
és nem vagyunk felelőtlenek... védekezünk stb.
2010. máj. 6. 16:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
nem kiskorú hanem fiatalkorú tehát 14-18 év között van valahol nem biztos hogy az orvosi titoktartás védi mivel még szükséges mindenhez a gondviselő de amikor én voltam nőgyógyásznál apámmal akkor minden papirt az én kezembe adtak véletlenül sem az övébe hiába nyujtotta volna:D
2010. máj. 6. 16:36
 14/25 anonim válasza:
81%
Ha megkérdeznéd nagyanyádat biztos nagyon meglepődnél hogy mikor baszott először.
2010. máj. 6. 17:17
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is a legegyszerűbb, ha őszinte vagy, elvégre az anyukád, nem fog kitagadni vagy elüldözni, főleg, ha normálisan tálalod neki a dolgot. A nőgyógyászt titoktartás kötelezi, nem szabadna neki elmondania, hogy szűz vagy-e még vagy sem, de általában a nőgyógyászati vizsgálatokon egy fiatal lánynál ez az első kérdés. (Az én dokim anno azt is megkérdezte, hogy na, és jó a szex?) Egyébként nem tudja megállapítani, hogy szűz vagy-e még, vagy sem. De én mindenképpen elmennék a nőgyógyászhoz, mert évenkénti rákszűrést nem árt végeztetni.
2010. máj. 6. 17:34
 16/25 anonim ***** válasza:
8%

de durva... XD vald be

ha esetleg nem akarsz lebukni akkor öld meg szüleidet max árva maradsz ha meg szereted őket akkor csak az öngyilkosság maradt

2010. máj. 6. 17:46
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
ez a 21. század duma nagyon szar.. gondolj bele 30. században a 3 évesek fognak orálozni?
2010. máj. 6. 18:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

az orvosi titoktartás független itt a korától...!

ha nem szeretné h elmondja a doki az anyjának akkor nem teheti meg!

2010. máj. 6. 18:30
 19/25 anonim válasza:
71%

Szüzességvizsgálat??! Mint a középkorban!

A doki elvileg nem mondhatja el neki, de gyakorlatilag ki tudja. A legegyszerűbb, ha elmondod anyádnak, és ha kiborul, közöld vele, hogy 16 vagy 17 az tökmindegy, úgyhogy ne papoljon.

2010. máj. 6. 20:16
 20/25 anonim ***** válasza:
91%

Mint mondták korábban, a szűzhártya egyszerű sporttevékenységtől is elszakadhat, sőt van akinek nincs is szűzhártyája, anélkül születik, és ez teljesen normális (ezért is kegyetlenség, hogy közel-keleten nőket ölnek meg azért mert 'elvesztették' a szűzhártyájukat).

Az orvos meg megfogja kérdezni szűz vagy-e, és azért kérdezi meg, mert a szűz lányokkal óvatosabban bánnak. Szűz lánynak is kell néha nőgyógyászhoz mennie, sok hüvelyi fertőzést el lehet kapni uszodában, vagy hasonló helyeken.

De megkérheted az orvost, hogy ne mondja el, és hacsak nincs vmi komoly bajod, ami miatt anyukádnak tudnia kell, akkor az orvosnak nem lenne szabad elmondania.

De persze ha anyukád ismeri az orvost, lehet, hogy baráti alapon elmondja neki, szóval jobb ha olyanhoz mész, akit anyukád nem ismer. Ha anyukád nőgyógyásza férfi, csak fogdd arra, hogy nem akarsz férfi nőgyógyászt (szerintem nem helyes, hogy legyenek férfi nőgyógyászok, de nem akarok erről vitázni, mindenki döntse el maga, akar-e férfi nőgyógyászhoz menni, vagy csak nőhöz).

Méhnyakrákja szűz lánynak nem lehet, de neked igen, úgyhogy jobb elmenni legalább évente szűrésre (a méhnyakrákot a HPV vírus okozza, ami szexuális úton terjed csak, azért nem lehet szűzeknek).

2010. máj. 7. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!