Miért nem visz el az orvoshoz az anyám?
Arról van szó, hogy egy hete nem érzem jól magam, folyik az orrom,köhögök és tüsszögök és ma reggelre pedig megfájdult a torkom is, mintha lenne benne valami. Alig tudok nyelni :/
Erre anyám azt mondja, hogy csak egy vírus, ne törődjek vele!
Már hogyne törődnék vele, amikor az egyik barátnőm barátnője H1N1-es??? Erről persze nem tud de akkor is.
Egyedül meg nem tudok elmenni, mert ben van Pesten a háziorvosunk, mi pedig már kiköltöztünk onnan (érdre)
És itt nem jó a doki!!
Mit tegyek?
És miért nem mondtad meg neki, hogy a barátnőd barátnője újinfluenzás?
Ha nem vagy lázas egyébként mehetsz suliba nyugodtan...
Gondolom, nincs kedved.
A médiában azt mondják, újinfluenzásan ne menjünk orvoshoz, hanem hívjuk házhoz!
Ami nm hülyeség, mert így nem fertőzöl meg sok-sok embert...
Anyukád pedig no komment!!! És igenis mondd meg neki, hogy a barátnőd H1N1-es. Miért nem tud róla?
Érdekesek vagytok mindketten :P
07:27-nek:
Ezért terjednek annyira gyorsan és könnyen a betegségek.
Láz nélkül nem lehet valaki fertőző beteg???
jajnemáááár...:S inkább örülj h nemvisz el orvoshoz.
és tudtad h az új influenzára se adnak gyógyszert???? csak ilyen hülyeségeket h köhögés csillapító, meg fejfájáscsillapító. de ezeket magad is megveheted, ha annyira kell, de tök felesleges. sokkal jobb az ha magadtól gyógyulsz meg a betegségektől, mert így erősödik az immunrendszered, és egyre ritkábban leszel beteg.
én 3-4 nap alatt meggyógyultam az orrfolyásból, köhögésből, tüsszögésből. és nemvoltam orvosnál.
Persze, vírusra nem írnak fel gyógyszer, DE:
- talán nem ártana mégis pihenni, kifeküdni az esetleges szövődmények elkerülése miatt
- nem terjeszteni közösségben a betegséget
- az orvos gyógyszert nem ír, de ad igazolást, s nem mész iskolába/munkahelyre
Köszi mindenkinek a választ!
AZért nem mondom el neki, h a barátnőm ismerőse újinfluenzás, mert nem kedveli a barátnőmet, és akkor eltiltana tőle. de ma beszéltem a barátnőmmel és kiderült, hogy nem is volt h1n1es, valakinek a leletével összekeverték :)
a teás dolgot megfogadom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!