Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem visz el az orvoshoz...

Miért nem visz el az orvoshoz az anyám?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy egy hete nem érzem jól magam, folyik az orrom,köhögök és tüsszögök és ma reggelre pedig megfájdult a torkom is, mintha lenne benne valami. Alig tudok nyelni :/

Erre anyám azt mondja, hogy csak egy vírus, ne törődjek vele!

Már hogyne törődnék vele, amikor az egyik barátnőm barátnője H1N1-es??? Erről persze nem tud de akkor is.

Egyedül meg nem tudok elmenni, mert ben van Pesten a háziorvosunk, mi pedig már kiköltöztünk onnan (érdre)

És itt nem jó a doki!!

Mit tegyek?

2009. szept. 22. 07:06
 1/10 bibi05 ***** válasza:
100%
Sok folyadék, mondjuk meleg tea és próbáldd meg kiizzadni. Nekem ez szokott segíteni. Remélem hasznos tanácsot adtam.
2009. szept. 22. 07:20
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

És miért nem mondtad meg neki, hogy a barátnőd barátnője újinfluenzás?

Ha nem vagy lázas egyébként mehetsz suliba nyugodtan...

Gondolom, nincs kedved.

2009. szept. 22. 07:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az új influenza is olyan,mint a többi,csak nagyobb körülötte a felhajtás.Igyál sok teát,lehetóleg mézeset,vegyél be egy-két Kalmopirint vagy aszpirint,és néhány nap múlva kutyabajod.Ilyesmivel soha nem megyek orvoshoz.Egyrészt a sok beteg még jobban megfertőz,másrészt a sok antibiotikum inkább árt,mint használ.
2009. szept. 22. 07:39
 4/10 anonim ***** válasza:

A médiában azt mondják, újinfluenzásan ne menjünk orvoshoz, hanem hívjuk házhoz!

Ami nm hülyeség, mert így nem fertőzöl meg sok-sok embert...

Anyukád pedig no komment!!! És igenis mondd meg neki, hogy a barátnőd H1N1-es. Miért nem tud róla?

Érdekesek vagytok mindketten :P

2009. szept. 22. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:

07:27-nek:

Ezért terjednek annyira gyorsan és könnyen a betegségek.

Láz nélkül nem lehet valaki fertőző beteg???

2009. szept. 22. 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:

jajnemáááár...:S inkább örülj h nemvisz el orvoshoz.

és tudtad h az új influenzára se adnak gyógyszert???? csak ilyen hülyeségeket h köhögés csillapító, meg fejfájáscsillapító. de ezeket magad is megveheted, ha annyira kell, de tök felesleges. sokkal jobb az ha magadtól gyógyulsz meg a betegségektől, mert így erősödik az immunrendszered, és egyre ritkábban leszel beteg.

én 3-4 nap alatt meggyógyultam az orrfolyásból, köhögésből, tüsszögésből. és nemvoltam orvosnál.

2009. szept. 22. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, vírusra nem írnak fel gyógyszer, DE:

- talán nem ártana mégis pihenni, kifeküdni az esetleges szövődmények elkerülése miatt

- nem terjeszteni közösségben a betegséget

- az orvos gyógyszert nem ír, de ad igazolást, s nem mész iskolába/munkahelyre

2009. szept. 22. 15:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

AZért nem mondom el neki, h a barátnőm ismerőse újinfluenzás, mert nem kedveli a barátnőmet, és akkor eltiltana tőle. de ma beszéltem a barátnőmmel és kiderült, hogy nem is volt h1n1es, valakinek a leletével összekeverték :)

a teás dolgot megfogadom ;)

2009. szept. 22. 18:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy nem is törődik azzal, hogy én rosszul vagyok :/ visz továbbra is iskolába, mert ez csak "egy sima kis megfázás" UTÁLOM
2009. szept. 22. 21:27
 10/10 anonim válasza:
menj be az első gyógyszertárba és kérj segítséget a gyógyszerésztől
2009. szept. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!