Vannak olyan lányok akiket kifejezetten izgat ha az adott fiúnak, barátjuknak ti lehettek az elsők?
Itt a 20-25 éves lányokra gondolok és ha a fiú 19-20 éves szűz...
Vannak saját élményeitek ilyenről?
Könnyen feltudtátok izgatni a fiút?
Jobban izgat titeket ha szép méretes és vaskos a fiú farka?
Gumival inkább vagy fogamzásgátlóval?
Nemet+Kort írj!
Szerintem mindenkit fel izgat akinek egy szüzel van dolga!!
hát az is lényeg hogy méretes és vaskos legyen!!
fogamzásgátlóval jobb nem kell bajlodni a gumival!!
22F
Több lány ismerősöm van, aki preferálja, ha a pasijának ő az első, köztük én is.
Nekem sajna saját élményem nincs, de elég sok csaj szereti ha ő az első lány egy pasi életében, mert az elsőre mindig emlékszik egy pasi. Alapból az emberek (és a csimpánzok és egyéb állatok, mint kísérletekből kiderül), hajlamosabbak a közelmúltra, és első dolgokra emlékezni. Ha megkérdezel 100 embert, hogy emlékszik-e az első, illetve 10. csókjára, akkor legalább olyan 70-80, ha nem több emlékezni fog az első csókjára, de valószínűleg kevesebb mint 30-40 fog emlékezni a tizedikre. Ugyanez van barátnővel, baráttal, illetve szexuális aktussal. Az elsőre mindig emlékezni fogsz (kivéve ha részeg voltál, vagy eszméletlen, ami nem túl jó dolog...).
Lehet, hogy ezt a lányok nem gondolják végig, de tudhatod, hogy jók a megérzéseik, és a normális lányoknak az ilyesmi tetszik (plusz nem kell az exektől tartani, meg azoktól aggódni). A plázap1csáknak meg úgyis csak a pénz meg divat kell, közönséges kurv@ mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!