Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan kozottetek aki...

Van olyan kozottetek aki kifejezetten szuzet szeretne? Ha igen miert vagy miert nem? (valaszoknal reszletes indoklast varok ha lehet . Koszi. )

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 16:27
1 2
 1/17 anonim válasza:
0%
én kifejezetten még1szer nem akarok szüzet elégvolt 1szer merthogy állandoan lassan lassan gyengébben ne tövig stbaz még fáj neki és te nemtod annyira kiélvezni magad de mondjuk jol kitesznek mgukért szpásnál:D
2010. aug. 19. 16:32
 2/17 anonim válasza:
5%
Elöttem szólóval egyet értek . 1* elég volt , azóta egyre jobban kezd belejönni a szexbe és még részben élvezem is hogy tanígtatom , de még1* nem vágnék bele az tuti .
2010. aug. 19. 16:38
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Én, mert még én is az vagyok.

Bár már 24 éves vagyok, szóval sok esélyt nem látok arra, hogy szűz lánnyal jöjjek össze, ez van.

Lehetőségem lett volna elveszíteni, de csak olyan lánnyal szeretném, akivel igazán szeretjük egymást.

2010. aug. 19. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
mert a mai fiataloknak mindig az azonnali, maximális kielégülés kell. nem tudtok ti már semmit. csak a technikai részét értitek a dolgoknak és azt, hogy nektek mi a jó.
2010. aug. 19. 16:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
utolsóval egyet értek
2010. aug. 19. 16:43
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
A 24 éves szűz vagyok, bár én gyökeresen másképp gondolkodom, de őszintén szólva meg tudom érteni azt is, akinek a szex elsősorban "élvezeti cikk", aki azért csinálja, hogy akkor, ott jó legyen neki. Miért olyan nagy probléma ez?
2010. aug. 19. 16:45
 7/17 A kérdező kommentje:
en 21f vagyok nemsokara 22 :( nekem se volt meg baratnom ... es en nagyon szeretnem ha olyan lany talanek aki szinten szuz de erre sajnos nagyon keves az esely.........
2010. aug. 19. 16:45
 8/17 anonim válasza:
100%
kevés az esély? én 20 l vagyok, de csak olyan barátom lesz,akit valóban szeretek,és vele akarom majd egyszer elveszteni a szüzességem. Nem vagyok egyedül,a bnőim nagy része ugyanígy gondolkodik,mint én :)
2010. aug. 19. 16:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én szívesen megismerkednék Veled, 21 éves lány vagyok hasonló cipőben.
2010. aug. 19. 16:59
 10/17 A kérdező kommentje:
jo tudni ,hogy ebben a korban meg vannak ilyen lanyok .. sajnos a kornyezettem ben eleg keveset talalni :(
2010. aug. 19. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!