Ha beteszem a szűz lánynak és akkor szakad át neki akkor tényleg igy begörcsöl vagy mi és nem birom kihúzni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 23:25
1/7 anonim válasza:
húha, ezt valami filmben láttad? hát ha még így is lenne akkor szerintem a férfiember örül h odabent lehet, és jó szűken, de ezt elég elképzelhetetlennek tartom, én ilyennel még életemben nem találkoztam. ha ez így lenne a félvilág úgy maradna.
2/7 anonim válasza:
A kutyák ragadnak össze... Csak érdeklődésképp, hány éves vagy?
4/7 anonim válasza:
Igen, és nem fogod tudni kihúzni, és másnap így kell majd menjetek a suliba. Elég ciki lesz.
6/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha a lány elkezd görcsölni, akkor csak nagyon nehezen megy be és iszonyat fáj neki, ilyenkor nem szabad erőltetni még egy darabig. Ezt nem a forró rágógumiban láttad? Asszem abban van ilyesmi, h. titokban szexelnek, rájuk nyitnak és a csaj úgy megijed h begörcsöl, és forró zuhannyal lehet őket szétválasztani csak. Mert az hat a görcsök ellen. Előfordulhat végülis ilyen, de inkább ilyen filmes fogás. Nem kell parázni de azért jobb ha nem nyit rátok senki:P
7/7 anonim válasza:
Nem, ez nem igaz. DE én TUDOM mire gondolsz. Ez akkor következik be, ha hirtelen nagyon megijed a lány, pl benyit valaki a dolog kellős közepén. Ilyenkor lehet hüvelygörcse, ami valóban mind a kettőtöknek fájdalmas lehet. De ez nem függ össze a szüzességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!