Hogyan veszítsem el a szüzességem? Már nagyon nagy tehernek érzem, emiatt az ismerkedésben is gátlásos vagyok.19/F
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 23:50
3/16 anonim válasza:
Találj vmi lányt. Hazudd neki, hogy nem ő az első, neki se te legyél az első mert arra sokat kell várni. B*szd meg vagy 10szer aztán dobd.
Viszont: Figyelj arra, hogy ne kezdj el kötődni hozzá érzelmileg, mert át fog baszni mint szart a palánkon.
Bárcsak én is ezt tettem volna...
4/16 anonim válasza:
Nem tudom miért akarod ennyire görcsösen elveszíteni... Annál tovább tolod a dolgot.
Ismerkedj, járj társaságba. Majd belebotlasz egy lányba, akivel behozhatod a lemaradást.
6/16 anonim válasza:
Neten keress vmi csajt. Valaki, akinek "jó az egyéjszakás is". Vannak ilyenek. A kinézetével ne törődj...
8/16 anonim válasza:
látom kva rendes pasik osztogatják itt a tanácsokat.. azért megadjátok a bizalmi alapot a csajoknak (Y) (főleg azoknak akik nem az átbszós kategóriába tartoznak) marha jók vagytok, gyökerek.
9/16 anonim válasza:
00:19... Aki nem az átb@szós kategóriába tartozik, az még meg sem született! Ez van, élj együtt vele!
De ekkora debil kérdést... Hogy-hogy hogyan veszítsd el??? Dugj öcsém!!! Máris elveszted, és a világ rózsaszínben fog tündökölni!
-ReapeR-23/F
10/16 anonim válasza:
keresel egy minősségi kurväát és felbéreled egy éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!