Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Hogyan veszítsem el a szüzességem? Már nagyon nagy tehernek érzem, emiatt az ismerkedésben is gátlásos vagyok.19/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vazze ezért ne legyél már gátlásos. Ha meg ekkora para, akkor qvázz!
2010. máj. 4. 00:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Hallod. Ebből 1 kiút van. Neten egy kancás csaj. Társkeresőre regeljél azt heló. Mondd, hogy egyéjszakásra mész. Előbb utóbb bejön 1, vagy qrva.
2010. máj. 4. 00:35
 13/16 anonim válasza:
00:25, nem magadból kéne kiindulni. de hát azért jó tudni hogy már csak ilyen roncsok közül lehet válogatni
2010. máj. 4. 00:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nézd manapság egy 19 éves gátlásos szűz srác lehúzhatja a rolót. Én további 2 évet vártam és azt is netes segítséggel oldottam meg. Utána már tudtam csajozni, de előtte rettenetesen szégyeltem magam. Ezek a dolgok sajnos így működnek. Vagy teszel azért, hogy elveszítsd, vagy múlnak az évek és egyre rosszabb lesz.
2010. máj. 4. 01:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ráérsz elveszíteni a szüzességed 30 éves korodban is.Fiatal vagy még.
2010. máj. 4. 07:28
 16/16 anonim ***** válasza:

itt csak az a kérdés, mért nem jött össze eddig, aztán azon változtatni és hajrá

amúgy jelentem, én nem átbaszós fajta vagyok...

2010. máj. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!