Csajok családtag nyitotot rátok maszti közben?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:18
1/24 anonim válasza:
Igen, a bátyám. Nagyon zavarban volt, azóta sem meri emlegetni, pedig valószínűleg nekem nagyobb szégyen volt, mint neki.
2/24 A kérdező kommentje:
még irjatok és hogy nyitot rád hol tartottál?
2010. máj. 3. 18:23
3/24 A kérdező kommentje:
na ? irtok még?
2010. máj. 3. 18:39
4/24 anonim válasza:
épp masztiztu7nk és a hugom 6éves és benyitott rnk ő csak nézett,mi meg elpirultunk.De utána hugom kiszaladt.Azóta is pirulok mikor meglátom.
Hbaár,szerintem nem nagyon tudja mi az,de akk is:$ cikii
5/24 anonim válasza:
Épp masztiztunk,és a 6éves hugom ránk nyitott,megált csak nézett,mi meg elpirultunk,a hugom utána kiszaladt.:$ azóta is elpirulok ha meglátom a hugomat.Habár lehet nem tudja anyira h mi az a Maszti de lényegtelen.:$
Sztem cikii:$
6/24 A kérdező kommentje:
uhhhh rám még nem de fiu vok
2010. máj. 3. 19:23
7/24 A kérdező kommentje:
írjatok még
2010. máj. 3. 19:53
8/24 anonim válasza:
Egyszer épp a szobámban masztiztam mire benyitott 10 éves öcsém.Kérdezte mit csinálok mondom neki:Orvosnál voltam és azt mondta hogy alaposan vizsgáljam át magamat.azt mondta oké és ezzel kiment a szobából.Másnap már anyukám kérdezett a témával kapcsolatban...neki már nem hazudtam.. nem volt kellemes 18/L
9/24 anonim válasza:
Rám nem családtag, hanem a barátom, aki nem jelentette be előre hogy átjön hozzám. Egyedül voltam otthon, éppen a szobámban voltam, amikor benyitott, nem számítottam arra hogy valaki is hazajön. Nem jött zavarba, de én azt hittem menten elsüllyedek a föld alá...
10/24 anonim válasza:
17:23
én anyámnak is hazudtam volna lazán:)
amugy engem apám látott meg egyszerXD nem is igazán látott hanem csak ugy félig.nem konkrétan láttot mert odébb volt de láttam hogy egyszer elég furán nézettXDnem tom érthető e.:D elég gáz volt az a lényeg:D de leszarom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!