Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legközelebbi családtag, akivel ha lefekszem, már nem számít vérfertőzésnek? (nem tudom, hogy hogyan kéne mondani)
nem aarok lefeüdni családtagokkal,csak érdekel.
várom a(z értelmes) válaszokat!
Én ha jol emlékszem vmi olyasmit hallottam, h nem leszel nemi beteg stb, csak annyi h a gyerek aki születni fog az nem elg fejlett, mrt sok közös sejtje van egy rokonnak vagy mi:)
Gondolj a kutyákra, a fajtiszta kutyák sokkal fejletlenebbek mint a korcsok, pl a labinak rengeteg betegsége van
14,5\f
2. unokatestvér már nem számít annak.
Azért nem lehet így, távolból megmondani, mert az számít, hogy mennyi EGYFORMA hibás génetek van.
Ha sok ilyen genetikai jellegű betegség volt a családban, akkor jobb, ha nagyobb távolságot tartasz. Akkor 3. unokatestvér minimum...
De a gond az, hogy látszólag vadidegen emberrel is összejöhet ugyanez. Mivel minden ember rokon - és nem tudni, hogy ő éppen mennyire közeli...
Egy szexre másodunokatestvér már simán. De ha úgy alakul hogy távol élnek és nem ismertem eddig akkor komolyabb is lehetne. Hallottam már nem egy ilyet.
Szóval lefeküdni mindenképp simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!