Elveszíthettem a szüzességem?
Figyelt kérdés
Barátommal próbálkoztunk, kb félig hatolt belém, de nekem nagyon fájt.Megpróbáltuk többször is.Amikor "végeztünk" látom, hogy véres az ágy.Nagyon megijedtem.Ja, és 2nap múlva kellene megjönnie.Természetesen gumival csináltuk.Szerintetek elveszítettem?Kíméljetek a bunkó válaszoktól.Nagyon fontos lenne, mert elég tapasztalatlan vagyok, így első alkalommal.Egy lány2010. máj. 3. 16:51
11/18 anonim válasza:
Hagyjátok már :S Persze hogy megijedt
Am már nem vagy szűz mivel hatolt már beléd pénisz szoval nem vagy az.De ha másodszorra is vérzel akkor se ijedj meg nyugi :)
12/18 anonim válasza:
Itt kért tanácsot, kedves válaszoló.
13/18 anonim válasza:
14:35
Nagyon helyesen art én se tudnám jobban el mondani:D
14/18 anonim válasza:
A szűzhártya még egy sima spárga közben is szétszakadhat!!! Ne legyetek hülyék, az egy hártya, mindenkinél más vastagságban...bármitől elszakadhat, akkor is ha megujjaznak! Amúgy igen, a szüzességed elvesztetted, mert lefeküdtél a barátoddal. Amúgy próbálkozzatok még, ne ijedj meg attól hogy fáj és kellemetlen, ez az első két alkalommal így van...jobban meg kell szoknotok, hogy mi a jó neked, és a tempót, és stb....
15/18 anonim válasza:
én csak azt nem értem, h ha annyit nem tudsz h mik a szüzesség elvesztésének a "tünetei" akkor mi a faxért szexelsz?
17/18 anonim válasza:
Hát ha a szüzességedet nem is...
de a józan eszed azt biztos, hogy elvesztetted...
18/18 anonim válasza:
Hát mivel én sem vagyok szűz igy tudok tanácsot adni :) Ha már ha be hatolt és véreztél akkor nagy valószínűséggel át szakította a szűz hártyádat!Vagy az is lehet h felsértet ott belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!