Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszíthettem a szüzességem?

Elveszíthettem a szüzességem?

Figyelt kérdés
Barátommal próbálkoztunk, kb félig hatolt belém, de nekem nagyon fájt.Megpróbáltuk többször is.Amikor "végeztünk" látom, hogy véres az ágy.Nagyon megijedtem.Ja, és 2nap múlva kellene megjönnie.Természetesen gumival csináltuk.Szerintetek elveszítettem?Kíméljetek a bunkó válaszoktól.Nagyon fontos lenne, mert elég tapasztalatlan vagyok, így első alkalommal.Egy lány
2010. máj. 3. 16:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
Még lehet hogy megvan a szűzhártyád, vagy csak egy része, valószínűleg másodjára is vérezni fogsz. Nyugi, ez teljesen normális. 27/F
2010. máj. 3. 17:03
 2/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm.(:
2010. máj. 3. 17:06
 3/18 anonim ***** válasza:
tökmindegy, meddig dugja be, ha bedugja, nem vagy szűz...ennyi
2010. máj. 3. 17:15
 4/18 anonim ***** válasza:
ígyvan...
2010. máj. 3. 17:47
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
am mind állat tapasztalatlan serdületlen tizenévesek lehettek...akkor veszti el a szüzeségét ha átszakad a szűzhárty a ami néha fájdalomal vagy vérel vagy mindeketövel jár
2010. máj. 3. 17:51
 6/18 anonim ***** válasza:

Attól,hogy átszakadt a szűzhártyád,nem azt jelenti,hogy elveszítetted a szüzességed.Ha a vaginába járt már "fasz",akkor már az illető nem szűz.

Ennyi...

2010. máj. 3. 18:33
 7/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:51

és amikor a tampontól szakad át a szűzhártya?

Fizikailag már nem szűz, de még nem járt benne f@sz.

Ahogy írták, ha már járt benne f@sz, akkor már nem szűz.

2010. máj. 3. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:

eszementek!

a tampontól nem tud átszakadni a szűzhártya!

és Igen, már nem vagy szűz mert valószínűleg átszakadt, azért véreztél. Ez természetes. Ha fáj az nem baj az első néha fáj. És a barátod nagyon rendes és szeret! Ezért hatolt csak félig beléd. Jobban tágítson ki az ujjával mielőtt berakja a péniszét. És ha már nagyon nedves vagy csak akkor.

2010. máj. 4. 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:
17:51: te vagy képzavarban kisfiam... a szüzesség az egy fogalom, ami nem a szűzhártyához köthető, hanem az első aktushoz, ami annyit tesz, hogy először hatol egy férfi a nő vaginájába... a szűzhártya pedig azért kapta ezt az elnevezést, mert az esetek jó részében ez a hártya az első együttlétkor szakad át, DE nem mindig. PL, az a lány, aki már évek óta vibrátort dugdos magába, de még sosem volt férfival, szűz! Pedig a szűzhártyája valószínüleg már átszakadt...egyébként egy gyenge szűzhártya elszakadhat tornaórán is vagy úszás közben, vagy egy erősebb van, hogy csak a 2. vagy 3. alkalommal... a fájdalmat pedig nem a szűzhártya átszakadása okozza, azt egyáltalán nem érezni... a fájdalom oka az, hogy a hüvelyben még sosem járt olyan nagy dolog, mint egy pénisz és mivel elsőre kell neki kitágulni, fájdalommal járhat, amíg "bejáratódik"... és nem vagyok tini, felnőtt nő vagyok több szexpartnerrel a hátam mögött, jelenleg pedig jegyességben
2010. máj. 4. 14:35
 10/18 anonim válasza:

A fölöttem válaszolókat kiegeszitve egy lány akkor veszti el a szüzességét, amikor a szűzhártyája átszakad. Jahm és nem a menzesz miatt lett véres az ágy hanem a szűzhártyád miatt. Sztem kérj tanácsot ha nem tudsz valamit aranyom

20/F

2010. máj. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!