Jól tenném ha akkor veszteném el a szüzességem? 14/L
Már 3 hónapja járok a barátommal, nagyon szeretem, és bizonyára ő is engem, mert már le akar feküdni velem. Én emiatt aggódom, mert most fogunk ballagni, és külön sulikban megyünk. Biztosra veszem hogy ott rámászik majd egy csaj, és engem dob majd. Úgy gondoltam, hogy jövő nyáron fekszek le vele, így a csalódást is megelőzhetem, és már 15 éves leszek, nem 14.
Jó ez így? Vagy engedjek neki?
Egyetértek az előzővel..
Most csak magadat járatod le kérdező :)
Ilyen kérdést...3 hónapja vagytok együtt, szerinted azért látszik rajta h szeret, mert le akar feküdni veled, és biztosra veszed h majd dobni fog, de azért még megkérdezed h szerinted most feküdj le vele vagy jövő nyárig várj :D
Na ezekután ki is forduljon fel?
Mondjuk mit vártunk egy 15 évestől, amúgy meg rendes választ adtunk a kérdéshez kellően, 1-2 kivételtől eltekintve, ha nem vetted volna észre.
Ja és:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz ...
Ez a kérdés te attyavilág!!!
Amúgy még 15 sincs csak 14 :DDDD
Kicsilány, először nőjjél fel aztán gondolkozz a faszról!
Azért tudod hogy szeret a barátod, mert meg akar dugni?Nagy érettségre vall szellemileg!Ha úgyis dobni fog minek vagy vele?És erre jön még az, hogy csak azért várnál egy évet még :D:D
Röhej vagy kisanyám!Inkább menjél tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!