Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fogok vérezni az...

Mennyire fogok vérezni az elsőnél?

Figyelt kérdés

Tampont használok igazából. Mennyire vérezhetek ha lefekszek barátommal először.. Mert hogy még szűz vagyok. Meg kicsit kellemetlen is lenne ha véres lenne minden :S

Ilyenkor hogy? A fájdalomtól nem félek mert szeretem.

2010. máj. 1. 18:59
 1/6 anonim válasza:

kis mazochista...:P

amúgy pontosan 5,672 deci vért fogsz veszteni.

2010. máj. 1. 19:00
 2/6 nielindi ***** válasza:

változo h ki mennyire vérzik. én egyáltalán nem véreztem.

mindenesetre ne tamponnal a lyukadban akarjátok.

2010. máj. 1. 19:01
 3/6 anonim válasza:

Én 14 éves korom óta tampont használok, 17 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet és egy csepp vér sem jött ki belőlem.

(oka: a szűzhártya nem olyan, mint egy dobon lévő hártya, h. mindenhol uo. vastag. Kicsi nyílások vannak rajta, amik a tamponhasználattól tágulhatnak)

2010. máj. 1. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon:minden második nő belehal.aki túléli az testi-lelki nyomorék lesz.Csak eltitkolják a statisztikát az óvszermaffia.
2010. máj. 1. 19:26
 5/6 anonim válasza:
nem hinném hogy vérezni fogsz én is aggótam nagyon de egy csepp vér sem jött ki belölem!!! nem minden nő vérzik és ha tampont használsz annál kisseb az esélye
2010. máj. 1. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez változó dolog van aki nagyon sok vért veszít van aki egyetlen cseppet sem. Én egyetlen cseppet sem veszítettem. És én nem tampont használok. Remélem jó lesz az első. :) Hajrá. :)
2010. máj. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!