Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok 17 éves és 25 a...

Szűz vagyok 17 éves és 25 a barátom. Lehet, hogy már nincs szűzhártyám de az elsőnél nem szeretnék vérezni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem azért mert kiderül h szűz vagyok hanem nem akarom vérrel elrontani az egészet.segítsetek
2008. nov. 22. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy vérezni fogsz, és ha igen, akkor sem olyan nagy mértékben. De ha ennyire zavar, tegyél alátok egy nagy mintás törölközőt! És szerintem ez őt sem fogja zavarni, meg eleve sem zavarná... mert ez természetes. :)
2008. nov. 22. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem a te döntésed, hogy vérezni fogsz-e, vagy sem. Amúgy miért rontaná el? az hozzá tartozik.
2008. nov. 22. 15:30
 3/4 anonim válasza:
Ha nagyon óvatos akkor talán egyáltalán nem fogsz vérezni
2008. nov. 23. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyenged kell legyen ovatos ugy csinaljon mindent ahogy te mondod es ha neked valami nem megy akkor megal es odafigyel rad!De ez az egesz attol fugg hogy te milyen egyenisegu vagy lehet hogy akarhogy csinalja nem fogsz verezni de lehet hogy igen es szerintem ha szeretitek egymast akkro nem lesz gond egy kis verrel es hidd el nem fogod elrontani vele!lehet kicsit nehezkesebb lesz az elso de egyszer tul kell lepni rajta es amugy is szerintem o eleg tapasztalt hogy tudja hogy kell banni egy lannyal!Ne aggodj minden jo lesz!:)
2008. nov. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!