Szűz vagyok és a barátommal le szeretem volna feküdni, de nem ment, nem szedek fogamzásgátlot és nem is használt gumit. A péniszét a hüvelyhez tette, de nem hatolt be, csak egy nagyon nagyon picit. Lehetek terhes?
Nem nagy,de van rá esélyed!
A"csak oda tette"dologbó születtek már gyerekek!
Nem kell"elmennie"ahoz hogy sperma kerüljön a hüvelyedbe.
Nem tudhatod mennyire életképesek az ivarsejtjei,igy simán eljuthatnak a petéhez ha már bent vannak a hüvelyben.Márpedig ha picit betette akkor elég az előváladék is!
Mért játszotok a tűzzel ha nem akartok gyereket?
Ha egy kicsit már betette, és volt előfolyása, akkor van rá esély.
A szűzhártyán vagy egy kis nyílás, szóval simán be tudnak oda evickélni a kis gazfickók!
Amúgy a szex a felelőségvállalásról szól! Mindig kell védekezni, hogy ne aggódj miatta. Nem csak a terhesség miatt, hanem a nemibetegségek miatt is! Ha ezt nem tudod felvállani, akkor fiatal vagy még a szexhez!
Szóval: gumi mindig legyen nálatok!
Javaslom, csinálj tesztet, és ha nem jön meg irány a doki!
Vagy ha nem telt el azóta a 72 óra, akkor meg menj most, kapsz gyógyszert.
És legközelebb figyeljetek oda. Az előfolyástól is tehebe lehet esni.
ugyanilyen helyzetbe kerültem nemrég, de nekem kicsit több volt mint hogy "kicsit betette"...de nem ment el bennem, megszakítottuk...nem irtad h a ciklusod hanyadik napján történt, attol is függhet h mennyi esélyed legyen a teherbe esésre!
én megilyedtem és elmentem orvoshoz, felirattam az esemény utánit, 2 nap mulva bevettem, és most már menstruálok, nincs gond.
Javaslom, ha félsz, s nem szeretnél babát, irány az orvos!!!
Mind igaz amit elöttem leirtak. valszeg tapasztalatlan vagy , NAGYOn, ughogy az orvos tudná megmondani, hogy mi is a hejzet.
Senkit nem akarok leszidni, de azt kéne a fital lányokkal/fiukkal megértetni, hogy a sex nem csak az élvezetekből áll. Hanem igen nagy felelősség vállalásról. Az, hogy a péniszét ODA tette, lehet hogy tönkretettétek az életeteket. kemény vagyok? lehet, csak körül kell nézni a világban, és meglátjátok, hogy az élet is kemény. nem csak arra a pillantra kell gondolni, hanem az egész elöttetek álló jövőre. Sajnálom, hogy most ijen hejzetbe kerültél, de sajna csak magatoknak köszönheted. Remélem nincsen semmi gond és tanulsz a dologből, és remélem más lányokkal is megérteted, hogy NEM játék a sex, közel sem az...ott az AIDS, meg millió fertőzés nemi betegség, Ja, és egy gyerek is becsúszhat ha felelősség nélkül cselekszel.
Újat én sem tudok mondani, de azt megkérdezném,hogy mi a fenének nem lehet védekezni?
VAgy kezdjem onnan,hogy magyarországon miért nem lehet megfelelő felvilágosítást adni a gyereknek? Akár a suliban , akár a szülőktől...
Borzalmas, hogy némelyik-mert azért hál isten van kivétel-mennyire felelőtlenek és nem törődöm módon kezelik a dolgokat.
A fene egye meg, tessék már védekezni!!!!!!
Megfelelően!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!