14 éves vagyok idén leszek 15 (f) és egy lány le akar velem feküdni. Nagyon felvan izgulva már . De én félek hogy csalódna a farkamba nem olyan mint amilyenek ő elképzelte stb? szerintetek megdugjam?
Figyelt kérdés
kort,nemet2010. ápr. 30. 20:26
21/28 anonim válasza:
Jaaaj ez a pukiztam szöveg mekkora:D Jobb, mint a medvedisznóember:D:D
22/28 anonim válasza:
énis 15 vok énis igyvok és énis félek és énis várok és lehet neked is bejönne... mondjuk nekem a barátnőm... Ő akarná én félek hogy milesz hogylesz majd nekem is meglesz vmikor ^^
23/28 anonim válasza:
Basszus! Ennyi töketlen kant!!! Szégyent hoztok a férfi nemre ha nem tudjátok megadni egy nőnek amire vágyik! Most komolyan! A világ egyik legszebb dolgára akarnak rávenni titeket, ti meg húzódoztok! Akkor mi a francnak nektek barátnő??? Menjetek inkább legózni, ott semmit nem fognak kérni tőletek!
24/28 anonim válasza:
23:50 Neked egy 15 éves kisfiú,aki most kezdi a (szexuális) életet, KAN?????
25/28 anonim válasza:
tegnap 10:16-nek:
Anyám nem látta a farkam, mert lány vagyok, képzeld!
Gondolom te is valami kis pisi vagy...
27/28 anonim válasza:
basszus! egy férfi soha se hátrál meg!!!!
te mázlista!!!
nézz utána mit hogy kell és kápráztasd el a csajt!!!
28/28 anonim válasza:
tegnap 13:28
Én 8 évesen kezdtem volna ha tudtam volna mi az a szex! Viszont a lányok punciját már puszilgattuk a játszótéren! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!