14 éves vagyok idén leszek 15 (f) és egy lány le akar velem feküdni. Nagyon felvan izgulva már . De én félek hogy csalódna a farkamba nem olyan mint amilyenek ő elképzelte stb? szerintetek megdugjam?
Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá tedd azt:).. De csak akkor ha te tényleg szeretnéd vele elveszíteni.(már ha szűz vagy,gondolom) Tedd azt amit jónak látsz. Legyél gyengéd a lánnyal, ez NAGYON FONTOS!!!
15/lány
nem a méret a lényeg.főleg nem ilyen "kicsin"mint ami még ti vagytok:)
ha úgy érzed,hogy szeretnéd már,és ő is akkor mért ne?csak védekezzetek!
17L
köszi a gyors válaszokat....
20:40 : szűz a lány és nem szerelmes belém csak én naon jóba vagyok vele és velem szeretné elveszteni... nagyon be van indulva
Basszus! Legalább akkora mázlista vagy mint amekkora marha!
Le akar velem feküdni.... Ezt nem hiszem el! A csajok nem ilyenek! Amelyik mégis, az egy kincs!!!
Te is itt olvasgatsz ahelyett, hogy inkább tanulnál a netről erotikus szakirodalmat!
Itt olvass!
Hasznos címek:
Tanulj meg puncit nyalni
35 forró szextipp
A punci gasztronómiája
Mindent a G-foltról
A női orgazmus
stb!
Használd a netet!!! Minek fizeti anyád?!!! Csak a WOW, mi?!!!
"20:40 : szűz a lány és nem szerelmes belém csak én naon jóba vagyok vele és velem szeretné elveszteni... nagyon be van indulva"
Te rohadt mázlista! Most sárgulok! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!