14 éves vagyok idén leszek 15 (f) és egy lány le akar velem feküdni. Nagyon felvan izgulva már . De én félek hogy csalódna a farkamba nem olyan mint amilyenek ő elképzelte stb? szerintetek megdugjam?
Figyelt kérdés
kort,nemet2010. ápr. 30. 20:26
12/28 anonim válasza:
22:15
énis :D rokonlelkek vagyunk.
13/28 anonim válasza:
15 évesen még gyerek vagy, b+!!! Az eszem megáll. Hova akartok még ennyi idősen dugni???
14/28 anonim válasza:
Én nem feküdnék le olyan lánnyal, aki nem szerelmes belém. Sőt, 14 évesen senkivel nem feküdnék le, mert biztos nem ismerem annyira, hogy odaadjam a testem. Hogy csalódna a farkadban? Ha szeretnétek egymást, ilyen eszedbe sem jutna, mert nem a farkadért szeretne. Ha pedig annyira fel van izgulva, az az ő baja, ne foglalkozz vele. (Vegyen be nyugtatót:) De én semmit nem kezdenék olyannal, aki szerelem nélkül csak úgy odaadja a testét, az biztos.
16/28 anonim válasza:
Szerintem korán van még neked a szexhez. A kérdésed megfogalmazásából kiderül, hogy ahhoz képest, hogy ilyen fiatal vagy, egyáltalán nem tudod értékelni a lányokat és nem érted mi a lényege a szexnek. Inkább tanulj a suliban, többre mész vele.
17/28 anonim válasza:
23:02-Csak irigykedsz hogy neked 15 evesen a farkadat csak az Anyád látta!
18/28 anonim válasza:
Hajrá!!!Am. Nagyon jó lesz csak GUMIT HASZNÁLJ!
19/28 anonim válasza:
Én azt nem értem meg hogy hova siettek! Meg se kérdezitek tőle, hogy ő hogy látja azt a lányt, hogy tetszik-e neki egyáltalán? Meg ez nem így működik, hogy csak "megdugod"! Más szerelemből szeretkezni(a fiúknak is!) mint hogy megdugni az első jött-ment csajt aki fel van rád izgulva,és te csak megkeféled(ha meg tudod, mert az izgalomtól vagy 2 perc alatt elmész, vagy lehet fel se áll...), mert hajt a kamasz véred. A szűz lány is meg fogja bánni, az tuti. Hát de ugye buta a saját kárán tanul. Majd jön egy fiú akit igazán szeret, és akkor nagyon fogja sajnálni, hogy egy kisfiúval vesztette el anno a szüzességét. Hiszen hány ilyen lányról hallottunk már az idők folyamán! 19/L
20/28 A kérdező kommentje:
nekem bejön a lány és lehet összejövünk... várjak amíg egymásba szeretünk?
2010. máj. 1. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!