Ki vesztette el 14 éves kora előtt a szüzességét?
Figyelt kérdés
Meg azt írjátok le is hogy mennyi idő együttjárás után. Csak úgy kíváncsi vagyok rá, ilyen felmérés szintű kérdés.
(Lány vagyok)
2010. ápr. 30. 19:14
1/34 anonim válasza:
most vagyok 14 és még nem vesztettem el de egy jó pár évig nem is tervezem.
2/34 anonim válasza:
Januárban még 13 éves voltam, akkor vesztettem el a szüzességem a féltesómmal. :)
2 hónapig jártunk.
14/L
3/34 anonim válasza:
nem kívánom senkinek.
Aki önként és dalolva: jól gondolja meg, várjon még pár évet.
Csak egy jó tanács, de megfontolandó. Egész életre kihat.
4/34 anonim válasza:
2. ezt inkább szégyellni kellene
6/34 anonim válasza:
8 évesen, a bátyám erőszakolt meg.
8/34 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, azt is írjátok hogy hány évesen, mert az "én"-ből nem sokat tudok meg.
2010. ápr. 30. 20:03
9/34 anonim válasza:
a barátnőmmel 14 éves volt :) én 16 vok 3-4 hónapba! De komoly kapcsolat! még mindig együtt vagyunk-leszünk <3 :D
10/34 anonim válasza:
én 14 voltam éppen. szerintem jó volt, ezóta is ugyanaz a barátom. sőt már 13 évesen is az volt, de ő egy kicsit idősebb, most már 16.
L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!