Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek hogy ne tűnjek...

Mit tegyek hogy ne tűnjek olyan bénának?

Figyelt kérdés
Hogyan tűnjek magabiztosnak miközben a gátlásaimat nagyon nehezen vetkőzöm le?Fel vagyok rá készülve és várom is csak nem vagyok valami "jártas" a dologban ellentétben a fiúval..Ha ő elkezd vetkőztetni akkor én is "másszak" rá?Az előjáték közben néha mondjak valamit vagy egész végig csönd?Ja és még egy hülyekérdés:óvszert ő húzza fel magának vagy én neki?xD Tudom elég röhelyes csak nagyon izgulok és nem szeretnék olyan béna lenni..(a párom tudja hogy szűz vagyok)
2010. ápr. 27. 17:36
 1/5 anonim válasza:
100%

Most nem rosszindulatból..

De szerintem még ne feküdjetek le.. először csak pettingeljetek.. és ha ez megy hátlások nélkül.. akkor feküdj le a barátoddal.. mert így nem lesz olyan élvezetes..

.. de ha minden áron most szeretnéd.. akkor.. ha elkezd vetkőztetni akkor hagyd magad... mosolyogj rá.. csókold meg és mond h szereted.. majd te is vetkőztesd le.. majd csókolgasd a testét.. és őt.. még mindig mosolyoghatsz rá.. nézz a szemébe mélyen.. így tudni fogja h szereted.. és te is h ő .. és ez ilyenkor szerintem fontos.. és így lehet h kevésbé leszel gátlásos..

Azt h ki húzza fel az óvszert beszéljétek meg.. ha ő már nem szűz.. ő is felhúzhatja.. ha viszont még igen.. akkor inkább te.. mert h olyankor biztos h nem fog neki lekonyulni a gumitól.... ha így állsz hozzá h béna leszel.. akkor nem sok jót mondok.. de magadban bízz.. és abban hogy a barátod úgy szeret ahogy vagy.. és tudja h szűz vagy.. és h nagyon jó nap lesz.. bízz magadban:)..

Sok sikert:)

2010. ápr. 27. 18:07
 2/5 prado09 válasza:
46%
vegye ki, szobd keményre, húzd fel neki, mehet a játék. Először fájni fog, nemtudom mennyire nemvagyok lány, de aztán élvezed.sikeresen sokat
2010. ápr. 27. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat megfogadom azt hittem szapulni fognak de örülök hogy elmondtad a te tanácsaid.és amúgy ő már nem szűz.
2010. ápr. 27. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem sem kéne még egyből lefeküdnöd vele. ha ilyen tapasztalatlan vagy még akkor bőven elég lesz a petting:) aztán ha már tényleg feloldódtál, akkor jöhet a többi:)
2010. ápr. 28. 23:14
 5/5 anonim válasza:
egyet értek az elsőkkel :)
2010. ápr. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!