Hogyan viselkedjem szex előtt-közben, hogy ne tűnjek szűznek?
Sztem sehogyse. Úgyis lejön a csávónak/ lánynak, h még nem voltál senkivel, az ilyen érezhető, és nem jó ötlet hazudozni ilyen téren..:P
Miért szeretnéd, h ne tűnj szűznek?:O:-/
15/L
én nem offolok.
én is voltam ilyen helyzetben . egy nálam jóval tapasztaltabb gyerekkel találkozgattam ,megkérdezte hogy szűz vagyok-e még.
és nem direkt,de reflexből jött hogy ˝nem˝,ezekután márt trének tartottam volna azt mondani hogy ˝jaa dee amúgy az vagyok˝ mert hülyének nézett volna vszeg...
és mikor együtt voltam vele nem tűnt fel neki,viszont ha tényleg azt akarod hogy ne tudja meg el kell viselned a kezdeti fájdalmat egy olyan 10 másodpercig...
16.l
Velem is ez volt.Hogy azt mondtam h nem vagyok szűz.
És mikor lefeküdtünk egyáltalán nem vette észre.És múlt hétig ugy tudta h nem ö vette el a szüzességem.De már nem birtam ki h ne mondjam el neki. Mert mi most járunk másodszorra.De mondjuk sex közbe mondtam el neki.Elég jó reakcioja volt." Az fassza.És jó volt?" ezt válaszolta rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!