Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan viselkedjem szex...

Hogyan viselkedjem szex előtt-közben, hogy ne tűnjek szűznek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 18:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Naneeee....szégyenled h szűz vagy v mi?:(
2010. jan. 15. 18:47
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Sztem sehogyse. Úgyis lejön a csávónak/ lánynak, h még nem voltál senkivel, az ilyen érezhető, és nem jó ötlet hazudozni ilyen téren..:P

Miért szeretnéd, h ne tűnj szűznek?:O:-/

15/L

2010. jan. 15. 18:47
 3/30 anonim válasza:
93%
Szerintem ne titkolózz.Egyrészt úgyis észreveszi, másrészt, ha tudja sokkal odaadóbb, és figyelmesebb lesz.Nekedis maradandóbb lenne az első, ha nem hazugságok között történne meg
2010. jan. 15. 18:53
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
bizony, ne titkolózz. ha a párod szerint ez gáz, akkor nem alkalmas arra, hogy vele veszítsd el.
2010. jan. 15. 19:33
 5/30 A kérdező kommentje:
Úgy tudja, hogy már nem vagyok az
2010. jan. 15. 19:45
 6/30 anonim ***** válasza:
86%
jajjj:S de miért? soha sem késő bevallani, bár így már kicsit bonyolultabb...lány vagy?
2010. jan. 15. 19:55
 7/30 anonim válasza:
79%

én nem offolok.

én is voltam ilyen helyzetben . egy nálam jóval tapasztaltabb gyerekkel találkozgattam ,megkérdezte hogy szűz vagyok-e még.

és nem direkt,de reflexből jött hogy ˝nem˝,ezekután márt trének tartottam volna azt mondani hogy ˝jaa dee amúgy az vagyok˝ mert hülyének nézett volna vszeg...

és mikor együtt voltam vele nem tűnt fel neki,viszont ha tényleg azt akarod hogy ne tudja meg el kell viselned a kezdeti fájdalmat egy olyan 10 másodpercig...

16.l

2010. jan. 15. 20:24
 8/30 A kérdező kommentje:
igen
2010. jan. 15. 20:33
 9/30 A kérdező kommentje:
szóval semmit nem vett észre? nem félek a fájdalomtól, csak hogy valahogy rosszul mozgok vagy nem tudom
2010. jan. 15. 20:34
 10/30 anonim ***** válasza:
73%

Velem is ez volt.Hogy azt mondtam h nem vagyok szűz.

És mikor lefeküdtünk egyáltalán nem vette észre.És múlt hétig ugy tudta h nem ö vette el a szüzességem.De már nem birtam ki h ne mondjam el neki. Mert mi most járunk másodszorra.De mondjuk sex közbe mondtam el neki.Elég jó reakcioja volt." Az fassza.És jó volt?" ezt válaszolta rá.

2010. jan. 15. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!