Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan viselkedjem szex...

Hogyan viselkedjem szex előtt-közben, hogy ne tűnjek szűznek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 18:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A szüzesség elvesztés nem úgy megy mint a filmekben... :S
2010. jan. 16. 00:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nézd meg mert iylen valójában, sőt még rosszabb :S
2010. jan. 16. 00:17
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem se titkold el, hogy szűz vagy, én se tettem. Egy kicsit megdöbbent a párom, mikor mondtam, mert már túl léptem a dupla x-et, mikor találkoztam jelenlegi párommal. Pár percig döbbenten meredt rám, kb olyan tekintettel, hogy szívatsz? Én mondtam, hogy ezzel miért szívódnák, tök komoly, nem jött még ki rá a lépés. Miután elmúlt a döbbenet, már vigyorgott és az elsőnél nagyon óvatos volt. Már csak ezért is jó lenne elmondanod, hogy tudja mihez tartani magát.
2010. jan. 16. 09:05
 24/30 anonim válasza:
100%

a vérzéssel se buksz le, mert nem mindenkinek szakad ki elsőre a szűzhártya,mivel nagyon nyúlékony.

ezzel nem bukhatsz le...:)

2010. jan. 16. 13:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Most mér mondasz neki ilyet? És ha nagyon fog szenvedni, mert neki mondjuk kisebb a rés vagy nem tudom??? És szex közben mondja meg a fiunak, hogy áá bocs, mégis csak szűz vagyok??? Na az milyen gáz lenni??? Meg ebbe semmi ciki nincs, a szüzesség büszkeség. A legszebb ajándék annak akit szeretsz. Nem értem ezen mit kell parázni. Meg mondod neki, hogy te szűz vagy, de neki szeretnéd adni. Nem hinném, hogy lesz ellenvetése, sőt, jobban megfog becsülni. Az én barátom pl büszke rá, hogy csak vele voltam. De ezt neked kell eldönteni, de ha ezt nem tudod megérteni, akkor sztem várj a szexel is, hogy érettebb legyél. Mert ha egy ilyen témában nem tudsz reálisan cselekedni, akkor semmi értelme még szexelni.
2010. jan. 16. 13:39
 26/30 anonim ***** válasza:
jaj ugye te nem 13 éves vagy??? vagy hasonló???? :S:S:S
2010. jan. 16. 13:41
 27/30 anonim válasza:
100%
figyu ez nem cink ha valaki szüz nem egy ember az de probáld meg élvezni a helyzetet és ha miden klapol akkor magátol fog jönni de egyet javaslok te legyél alul ha már az akcio van mert elfogod dobni az agyad oan fárasztó ugy hogy csak is alul légy!!!!
2010. jan. 16. 14:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

kedves kommentelők,kedves kérdező

sajnálatos módon szerintem az a szomorú helyzet állt elő hogy eltitkolod azt az apró részletet hogy a partnered egy nálad 5évvel idősebb fogatlan román akcentussal beszélő emberke aki nem kezdene szűz lányokkal mert előtted vagy kitudja, veled párhuzamosan rengeteg lánnyal volt és úgymond "fasza"gyereknek hiszi magát és te ilyen fiatal butus fejjel,szintén lazaságnak tartod ha egy ilyen arcal bandázhatsz.

Amennyiben ez a helyzet van abban az esetben tanácsolom neked hogy rohadt gyorsan tűnjél el onnan,őrizd meg a szüzességed és add oda egy rendes pasinak.Ez a legjobb amit tanácsolhatok

2010. jan. 17. 02:10
 29/30 anonim ***** válasza:
o.O az f@sza :S
2010. jan. 17. 02:16
 30/30 anonim ***** válasza:

"ez nem cink ha valaki szüz nem egy ember az"

Ez aranyos, mintha nem mindenki szűzként kezdené...:))))

2010. jan. 17. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!